24.03.2010 19:23

Sense ressaca després de la Copa (39-29)

El Barça Borges ha tornat amb victòria a l'Asobal després de la Copa del Rei. Ha estat al Palau i davant l'Antequera per 39 a 29. Cristian Ugalde i Gonzalo Pérez de Vargas han estat els jugadors més destacats.

Després d'una primera part molt igualada, el Barcelona ha aconseguit trencar el partit a la represa en la qual un Cristian Ugalde molt encertat s'ha convertit en l'enemic màxim del seu rival. Per la seva banda, el conjunt malagueny no ha tingut la mateixa sort de cara a la porteria, ja que s'ha trobat un Gonzalo infal·lible sota pals.

Gonzalo marca la diferència

2010-03-24_PARTIDO_BALONMANO_14.JPGEl FC Barcelona Borges no ha escalfat del tot els motors durant el primer temps. D'altra banda, els blaugranes no han deixat de tenir la superioritat en el marcador en cap moment. Konstantine Igropulo ha estat l'home encarregat de reflectir el màxim avantatge en el marcador per al Barça amb el 5 a 2 al minut 7 de partit. Demetrio Lozano l'ha tornat a repetir dos minuts després amb el 7 a 4, però a partir d'aleshores l'escletxa no ha passat dels dos gols de diferència i, en nombroses ocasions, els de Carlos Ortega s'han col·locat a un gol dels blaugranes.

Gonzalo Pérez de Vargas ha estat l'encarregat de marcar les diferències. S'ha exhibit sota pals i ha estat l'autèntica estrella del primer temps. Ell ha estat el jugador que ha salvat l'equip de l'empat a dos minuts per al descans amb una parada d'alta categoria. El primer període s'ha tancat amb un 16 a 14.

El Barça de sempre

2010-03-24_PARTIDO_BALONMANO_24.JPGA la represa les coses han canviat. L'únic que ha continuat igual han estat les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, que no ha baixat el nivell a la porteria.

Els seus companys també han fet la feina. Amb una defensa més forta sobre la línia de sis metres i amb Ugalde com a líder de l'atac blaugrana, han anat augmentant.

L'ús del porter-jugador per part del Antequera ha deixat les coses més fàcils a l'extrem català, que ha aprofitat les seves recuperacions de pilota per marcar de camp a camp. En el minut 20 les distàncies ja eren de 31 a 23. El FC Barcelona tenia el partit sota control i els d'Ortega no han fet ni l'intent de sorprendre els blaugranes.

FC BARCELONA BORGES, 39
ANTEQUERA, 29

FC Barcelona Borges (16+23):
Pérez de Vargas (Saric), Lozano (4), Ugalde (10), Romero (-), Rocas (6), Oneto (4), Igropulo (6) –set inicial – Sarmiento (2), Nagy (4), Jernemyr (-), Boldsen (-), Hansen (3), Ruiz (-)

Antequera (14+15): Schulz (Martínez), Jiménez (6), Trivundza (2), Obradovic (4), Vázquez (2), Rodríguez (1), Cid (4) –set inicial – Soto (-), Moya (2), Pérez Canca (-), Baena (8)

Parcials cada cinc minuts: 2-2, 7-4, 7-6, 13-11, 15-12, 16-14 (descans), 19-16, 24-20, 28-22, 31-23, 34-26, 39-29 (final)

Àrbitres: García Fernández i Pastor Gamón