18.03.2010 23:57

El rival, el San Antonio

Verònica Díez (Enviada especial)

El Reyno de Navarra San Antonio serà el rival a batre en les semifinals de la Copa del Rei pel Barça Borges. La dificultat dels enfrontaments cada vegada és més gran i ara toca guanyar un altre dels clars aspirants al títol.

El Pavelló Fernando Argüelles s'ha vestit de verd i a punt ha estat de celebrar un triomf del seu equip. L'Antequera ho ha tingut tot de cara per guanyar i després d'una primera part brillant a punt ha estat d'aconseguir-ho. En els últims minuts ha aparegut Ruesga i ha estat el revulsiu perfecte per a un San Antonio que no ha deixat de lluitar en cap moment (29-32).

Pura raça

Els malaguenys han tret pit des del primer minut i han plantat cara a un dels rivals de referència de l'Asobal, al Reyno de Navarra San Antonio. Els locals han estat capaços d'aixecar a tota la seva afició concentrada al Fernando Argüelles.

Els primers minuts de partit no han tingut un dominador clar. Tots dos equips han estat encertats en el joc. Però el gir del partit l'ha protagonitzat l’Antequera, quan amb un 4 a 0 en el minut 20 ha aconseguit deixar l'electrònic en 12 a 7. Això ha donat confiança i forces a l'equip amfitrió que encara s'ha fet més gran i ha sabut mantenir les distàncies fins arribar al descans (17-13).

A la represa les coses s'han igualat. S'ha viscut una autèntica batalla a la pista. En el minut 13, al Reyno de Navarra empatava a 23 el matx i a partir d'aquest moment el marcador només s'ha mogut per marcar la mínima diferència cap a un costat o cap a l'altre. A vuit minuts per al final, els de Pamplona s'han avançat amb el 26 a 27. Una errada en atac dels de Màlaga ha donat opció als de Chechu Villaldea a col.locar-se a dos gols (26-28). Ruesga s'ha posat l'equip a l'esquena i no ha tingut rival. Finalment el triomf ha estat per al San Antonio.
"Hem d'estar alerta"
Xavi Pascual assegura que l'equip ha d'estar alerta davant el partit de semifinals de la Copa del Rei. "El San Antonio és un rival dur, l'hem guanyat dues vegades aquesta temporada, però aquest és un partit nou." A la pregunta de quin era el seu rival preferit per a aquest dissabte el tècnic blaugrana assegura que l'important és que estigui el Barça. "No podem escollir el rival, sigui el que sigui, nosaltres plantejarem el partit per guanyar-lo" finalitza.

Per la seva banda, Chechu Villaldea, entrenador del conjunt navarrès, ha comentat en roda de premsa que el seu equip té molt a guanyar i poc a perdre davant l'equip blaugrana. "Ells són els grans favorits, però afrontarem el partit amb fe i anirem a guanyar."