FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

13.03.2010 20:28

Pascual: "He vist l'equip compromès"

Verònica Díez


Xavi Pascual explica que ha vist un equip compromès a la pista del Conca i que està molt content amb el treball dels seus jugadors. A més assegura que li ha sorprès gratament l'actitud dels seus homes.


El tècnic blaugrana i Juanín García han parlat amb la pàgina web del club per comentar les seves primeres impressions després del partit (29-37) i exposar quines són les seves sensacions abans d'afrontar la Copa del Rei de la setmana que ve.

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

"Hem fet un gran partit. He vist l'equip molt compromès. Ens ha sortit un atac perfecte i hem sabut jugar a la seva defensa en el primer temps."

"Nosaltres ho hem fet bé, però ells també n'han estat a l'altura. No sempre que guanyem és perquè el rival ho hagi fet malament. Si que és cert, però, que hem sabut controlar."

"M'ha sorprès gratament l'actitud amb què ha afrontat i treballat el grup aquest partit. És una victòria de tots, en què cada un ha aportat el seu granet de sorra."

"La setmana que ve tenim un partit important en els quarts de final de la Copa del Rei davant el Logronyo, que no sé per què, però és l'equip amb el qual no em volia trobar en aquesta fase. Sempre ens costa molt jugar amb ells."
Pascual: “He vist l'equip compromès“
Juanín García (Jugador FC Barcelona Borges)
"Hem estat molt bé. Els hem sabut defensar. A casa seva és un equip fort i en aquesta pista han caigut grans equips. Nosaltres hem sortit bé perquè ja sabíem tot això."

"Hi ha hagut temps per a tots. Era un partit difícil per la seva defensa tan oberta, i tots hem ajudat."

"Afrontem la Copa amb molta il·lusió i sabent que serà difícil. Hem d'estar molt concentrats. Ens ha tocat el Logronyo, sempre ens costa guanyar-los, però qualsevol altre rival també hauria estat difícil."


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana