FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

09.03.2010 15:02

Masip: “És el més difícil que ens podia tocar”

www.fcbarcelona.cat


Els blaugranes coincideixen que el Croatia Zagreb és un rival dur per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Tot i això, Barrufet i Masip confien en les armes del Barça Borges per superar el joc dels croats.


“És el més difícil que ens podia tocar, per història, per l’ambient que ens hi trobarem i per la qualitat dels seus jugadors”, afirma Enric Masip. El secretari tècnic del Barça Borges ho té clar, el Croatia Zagreb  serà un dur oponent en els vuitens de la Lliga de Campions. “Seran partits bonics per a l’espectador però hagués preferit uns vuitens més assequibles”, assegura Masip.

Fer dos molt bons partits”

fcb-valladolid_x3x.jpgEl capità David Barrufet, també amb experiència contra el Zagreb, apunta a la importància d’anar a guanyar tots dos partits. “Nosaltres hem de fer dos molts bons partits per passar l’eliminatòria”, assegura Barrufet. “En aquestes eliminatòries el primer partit acostuma a marcar la pauta però nosaltres hem de sortir a guanyar allà sinó serà molt difícil.”

Defensa i contraatac

Tot i la dificultat, els blaugranes saben que depenen d’ells mateixos per superar l’eliminatòria. “Ells tenen un molt bon atac però si els hi podem sorprendre al contraatac, especialment en el moment del replegament, podem tenir molt guanyat”, afirma David Barrufet. Per Masip, la defensa pot ser clau: “Quan ets capaç de ser agressiu en defensa i rebre pocs gols tens moltes possibilitats de guanyar”.
Masip: “És el més difícil que ens podia tocar”
Del Dome Sportova al Zagreb Arena
Tant Masip com Barrufet van viure enfrontaments d’alt risc a Zagreb en aquelles Copes d’Europa dels anys 90. Els croats han canviat el Dome Sportova pel Zagreb Arena i l’ambient ja no és tan hostil. “No té tanta pressió com el Dome Sportova però t’estan molt a sobre, notes l’alè del públic a sobre. Allà hi havia els Bad Blue Boys, que no tenien ni seients perquè els llançaven al camp, i ens havien llançat claus i monedes. És un ambient dur per jugar-hi”, recorda Masip.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana