06.03.2010 17:46

Un punt insuficient (25-25)

Verònica Díez

El Barça Borges ha empatat a la pista del Kolding (25-25). Els blaugranes sumen un punt insuficient per mantenir-se com a líders de grup. En aquests moments són primers a l'espera del que faci el THW Kiel aquest diumenge.

El Barcelona ha plantat cara i ha demostrat caràcter en el que ja se sabia que seria un partit molt complicat. Després de dominar durant el primer període, el conjunt local ha sortit en tromba a la represa amb què ha aconseguit arribar als blaugranes. Tampoc el Kolding s'assegura la tercera posició, ja que ara depèn de l'Ademar de Lleó.

Duel de defenses

Els porters i la defensa han estat els autèntics protagonistes dels primers 30 minuts de joc. A causa d'això, el primer gol no ha arribat fins passats els quatre minuts. Nagy feia el 0 a 1 i, poc després, el seu company Sarmiento marcava el segon per al Barça Borges. Amb aquest avantatge, petit però còmode, els blaugranes s'han mantingut ferms en defensa i organitzats en atac fins a aconseguir una màxima de tres gràcies a una contra de Víctor Tomàs (2-5) en el minut 10.

Els extrems del Barcelona han portat la veu cantant en l'atac de l'equip català. Els locals s'han posat a un gol en diverses ocasions, però la superioritat blaugrana no ha corregut perill seriós en cap moment. Al descans s'ha arribat amb un 10 a 12 amb què el Barça igualava la seva millor defensa en una primera part a Europa, i la millor fora de casa fins al moment.

Un Kolding més agressiu

El combinat danès, conscient del que es jugava, ha sortit amb les ungles esmolades al terreny de joc. Tot i que el FC Barcelona ha recuperat la màxima de tres dianes en els primers tres minuts (11-14), el Kolding estava preparat per donar el do de pit. Un parcial de 3 a 0 igualava l'enfrontament a 14 en el minut set del segon període. Vuit minuts més tard, Boris Schnuchel posava per davant el seu equip per primera vegada en tot el partit (18-17).

Els homes de Linne han reforçat llavors la seva defensa. Això, juntament amb les exclusions de Romero i Ugalde, ha donat l'oportunitat als danesos d'augmentar la bretxa (19-17). Aquesta diferència s'ha mantingut fins al minut 28. El Barça ho ha intentat per activa i per passiva però no ha passat de l'empat. A falta de 17 segons per al final i amb possessió de pilota, els locals han aconseguit convertir el seu atac. Ràpidament el Barcelona ha sortit a la contra i Nagy ha aconseguit empatar el matx.

KIF KOLDING, 25
FC BARCELONA BORGES, 25

KIF Kolding (10+15): Petersen; Jensen (3), Søndergaard (3, 1p), R. Hansen (0), Karlsson (4), Spellerberg (6, 2p), Nesbit (1), set inicial, Oechsler (3), Garralda (1). Schnuchel (4) i Erevik (p.s).

FC Barcelona Borges (12+13): Saric; Tomás (2), Nagy (5); Garabaya (3) Jernemyr (0), Boldsen, (0), Juanin (1), -set inicial-, Barrufet (p.s.), Sarmiento (2), Iker Romero (5, 2p), Hansen (3, 1p), Noddesbo (1), Igropulo (1), Rocas (1) i Ugalde (1).

Parcials: 0-1, 2-4, 5-6, 7-8, 9-11, 10-12; 12-14, 14-15, 17-17, 21-20, 23-22, 25-25.

Àrbitres: K. Andersen i P.Morten Sodal.