03.03.2010 21:34

El millor, el resultat (31-30)

El Barça Borges s'ha endut el clàssic de l'handbol català al guanyar el Fraikin Granollers per 31 a 30. Un partit patit i lluitat per part dels blaugranes. Romero ha marcat el gol del triomf a cinc segons per al final.

Tal com han assegurat l'entrenador Xavi Pascual i Cristian Ugalde, el millor del partit ha estat el resultat. A punt ha estat el partit d'acabar en empat o fins i tot en derrota del FC Barcelona. Un enfrontament molt igualat i en quÈ els avantatges per part dels dos equips no s'han mantingut durant molt de temps.

El Granollers guanya el pols

2010-03-03_FCB_BORGES_-_FRAIKIN_GRANOLLERS_002.jpgEl partit ha començat de cara pels visitants. L'empat i el desavantatge d'un o dos gols han marcat la dinàmica dels primers deu minuts. Ha estat llavors quan Laszlo Nagy ha avançat per primera vegada, després de l'1 a 0, el Barça. Els problemes defensius no han permès el FC Barcelona Borges deixar enrere el seu rival. A més, els blaugranes tampoc han estat encertats de cara a porteria. Un temps mort de Xavi Pascual en el minut 22 ha donat aire al Barça Borges, que amb un parcial de 3 a 0, ha aconseguit la màxima diferència (14-12).

Quan semblava que arribava el moment de trencar el partit, els de Lorenzo Rueda han tornat a prémer l'accelerador, fins a tancar el primer temps amb un 15 a 16.

Final trepidant

2010-03-03_FCB_BORGES_-_FRAIKIN_GRANOLLERS_014.jpgLa represa no ha estat molt més positiva per als blaugranes. Els vallesans han sortit a per totes i han sorprès el Barcelona. En set minuts, el Granollers s'ha col.locat quatre gols per sobre (18-22). Ohlander ha estat sensacional sota els pals i s'ha convertit en una autèntica muralla per als llançaments barcelonistes.

Set minuts després, amb quatre gols consecutius, semblava que arribava la reacció dels homes de Pascual (25-24). Però l'alegria ha durat poc per a l'equip local. A quatre minuts per al final el marcador ha reflectit un empat a 29 i a partir d'aquest moment s'han viscut moments de màxima tensió. Parades de tots dos porters, exclusions, errades en atac... Iker Romero, amb un llançament des dels set metres, ha convertit el gol que ha donat el triomf als blaugranes.

FC BARCELONA BORGES, 31
FRAIKIN GRANOLLERS, 30

FC Barcelona Borges (15+16): Barrufet (Saric, m.31); Rocas (4), Igropulo (2, 1p), Oneto (1), Jernemyr (0) Boldsen (0), Ugalde (7), siete inicial, Sarmiento (3), Iker Romero (7, 3p), Hansen (2), Nagy (3), Noddesbo (1) i Juanin (1).

Fraikin Granollers (16+14): Ohlander; Svitlica (6, 1p), Salva Puig (4), Grundsten (5), A. Garcia (5), Davor Cutura (3, 1p), Pujol (4), siete inicial, Alvaro Ferrer (2), Raúl Campos (0), Raigal (0), Blanxart (0), Resina (1), Apelgren (0) i M. Pérez (p.s)

Àrbitres: Cuevas Mambrilla i Gracia Sánchez.

Parcials: 1-1, 4-5, 8-7, 11-11, 13-12, 15-16; 18-19, 20-22, 23-24, 26-25, 29-28, 31-30.