FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

25.02.2010 15:29

Rutenka, amb un esquinç al genoll

www.fcbarcelona.cat


El jugador Siarhei Rutenka té un esquinç de segon grau del lligament col·lateral intern del genoll dret que es va fer durant el partit de dimecres contra el Ciudad Real. El lateral blaugrana estarà entre tres i quatre setmanes de baixa.


Després de les proves mèdiques que se li han fet aquest dijous al matí, s’ha confirmat el diagnòstic inicial. Siarhei Rutenka té un esquinç de segon grau al lligament col•lateral intern del genoll dret. El blaugrana va sentir molèsties a la segona part del partit al Quijote Arena, que van fer que es quedés a la banqueta.

El pronòstic de recuperació del jugador és d’entre tres i quatre setmanes, aproximadament, i seguirà un període de recuperació amb repòs i tractament de fisioteràpia.

L'entrenador de l'equip, Xavi Pascual ha parlat d'aquesta baixa i explica que Rutenka és un jugador molt important per l'equip i la seva absència serà delicada. D'altra banda, el tècnic blaugrana apunta: "Estic convençut que la resta dels seus companys seran capaços de suplir la seva baixa."

Rutenka, amb un esquinç al genoll
Màxim golejador blaugrana a la Lliga
Xavi Pascual perd per als pròxims partits el màxim golejador de l’equip en Lliga, amb 75 gols. Rutenka serà una baixa sensible per al repte següent de l’equip, la visita de diumenge a l’Ademar en Lliga de Campions (18.30 h).


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana