FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

23.02.2010 15:51

Pascual: “Ara ens toca fer la nostra feina”

Meritxell Infante


Xavi Pascual és ben conscient de la final que els espera dimecres a Ciudad Real. El tècnic blaugrana espera un partit equilibrat i assumeix el repte de guanyar en una pista on els manxecs no perden en Lliga des de fa cinc anys.


Amb la confiança de la bona línia mostrada en els últims mesos, el Barça Borges ha fet l’últim entrenament a Barcelona abans de viatjar dimecres al matí cap a Ciudad Real. El tècnic Xavi Pascual s’ha mostrat satisfet amb els entrenaments que han fet aquesta setmana per preparar el clàssic i afirma rotundament que el seu equip es troba davant una autèntica final.

Espera un partit equilibrat

Aquesta és la quarta vegada que Barça i Ciudad Real s’enfronten aquesta temporada, amb dues victòries per als blaugrana i una per als manxecs fins ara, però amb un desenvolupament que dificulta preveure com anirà el partit. “Sempre havia pensat que els Barça-Ciudad Real serien molt equilibrats i, excepte el de la Copa Asobal, no han estat així”, apunta Pascual.

“Sigui on sigui, hem de guanyar”

iker_partido.JPGDes que és entrenador del Barça Borges, les victòries contra el Ciudad Real sempre han estat en camp neutral. Ara, però, se la juguen en una pista, el Quijote Arena, que no veu perdre el seu equip en Lliga des de l’1 de desembre del 2004. “En la situació que ens trobem, sigui on sigui hem de guanyar. Si ens toca jugar-nos-la a Ciudad Real, és perquè ells van guanyar aquí i van fer la seva feina. Ara ens toca a nosaltres fer-la”, afirma Xavi Pascual.

Un sistema defensiu que fa gols

El duel suposa l’enfrontament del millor atac de la Lliga, el Ciudad Real, contra la millora defensa, la del Barça Borges. Però Pascual adverteix que pot ser una dada enganyosa: “En el partit de Lliga al Palau ens van fer molts gols, però des de la defensa. La majoria dels gols del Ciudad Real arrenquen del seu sistema defensiu”.
Pascual: “Ara ens toca fer la nostra feina”
El factor ambiental, incontrolable
Pel que fa a l’ambient hostil que es puguin trobar al Quijote Arena, Xavi Pascual no hi pensa. “El factor ambiental és incontrolable. Entenc que l’afició del Ciudad Real animi el seu equip, ens intimidi i intenti fer el que sigui per guanyar-nos. Nosaltres intentarem fer-ho des de la pista”, afirma el tècnic blaugrana.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana