20.02.2010 17:40

Continua la bona ratxa (37-26)

Verònica Díez

El Barça Borges ha guanyat l’Amicitia de Zuric per 37 a 26. L'equip blaugrana es manté líder del grup. Davant els suïssos el conjunt català ha tingut el control durant gairebé tot el partit.

L'equip de Xavi Pascual ha resolt l'enfrontament sense problemes. Amb calma, el Barcelona ha anat obrint la bretxa fins a deixar pràcticament tancat el matx a la mitja part (18-11). El Zuric no ha llençat la tovallola en cap moment i ha lluitat cada pilota, però tot i així el nivell del Barça els ha superat.

Domini absolut

2010-02-20_FCB_BORGES_-_AMICITIA_ZURICH_019.jpgEl partit ha començat amb problemes per al FC Barcelona Borges, que ha vist com el seu rival es posava per davant en els primers minuts. Tot i que la defensa blaugrana estava funcionant, en atac el Barça no ha acabat de trobar el gol. Amb un parcial de 5-1 en el minut 15, els blaugranes han començat a manar a la pista (10-6). Les pèrdues de pilota del seu rival, juntament amb la bona tasca de Saric a la porteria, els ha permès jugar al contraatac.

Quatre gols consecutius quan faltaven cinc minuts per al descans tornaven a deixar tocat l’Amicitia de Zuric (15-9). Era fins ara el màxim avantatge aconseguit, però encara han sumat un gol més de diferència en arribar al descans (18-11).

Rematen la feina

2010-02-20_FCB_BORGES_-_AMICITIA_ZURICH_020.jpgA la represa, ha estat a punt de succeir el mateix, però, això sí, sense que perillés la superioritat blaugrana. El Zuric ha començat fort i amb un 0-2 semblava que podia ser capaç de reaccionar. El Barça no ho ha permès, ha tancat les seves línies i en atac ha tornat a recuperar la seva agressivitat. Tres gols consecutius han posat el Barcelona vuit gols per sobre del seu contrincant (22-14).

Cristian Ugalde ha agafat llavors la batuta del joc i no hi ha hagut rival capaç d'aturar-lo al contraatac ni en l'un contra un. Amb set gols, ha igualat la seva màxima anotació a Europa. Precisament ha estat el català el que ha marcat la màxima diferència del partit, el 36-25 quan quadaven tres minuts per a l'acabament. Demetrio Lozano posava el punt final a l'enfrontament, amb el 37-26 en l'últim segon.

FC BARCELONA BORGES, 37
AMICITIA ZURIC, 26

FC Barcelona Borges (18+19): Saric (Pérez de Vargas); Tomás (2), Igropulo (5, 1p), Garabaya (2), Jernemyr (-), Hansen (4), Juanín (1) -set inicial-, Sarmiento (3), Iker Romero (1), Rutenka (5, 1p), Nagy (3), Rocas (1), Noddesbo (2), Ugalde (7) i Lozano (1).

Amicitia Zurich (11+15): Vaskevicius (Bringolf); Hüsser (-), Kern (8), Vukelic (4, 3p), Grimm (2), Fellmann (2), Hess (1) -set inicial-, Egger (1), Kilmciauskas (3), Kristjansson (1), Maros (-), Svajlen (2) i Kurbalija (2).

Àrbitres: Baranowski i Lemanowicz.

Parcials: 1-2, 5-4, 9-6, 11-8, 14-9, 18-11; 20-14, 24-16, 26-17, 29-21, 33-24, 37-26.