17.02.2010 20:26

Sense treva (34-24)

Verònica Díez

El Barça Borges està imparable i no dóna treva en cap de les competicions en què està lluitant pel títol. Aquest dimecres ha estat el torn de l'Asobal i l'Alcobendas, que ha caigut derrotat per 34 a 24.

L'equip de Xavi Pascual ha tornat a donar una lliçó de qualitat davant un rival, que encara que es troba en la part baixa de la classificació ho ha intentat en tot moment. Després d'uns primers minuts d'incertesa, el FC Barcelona ha començat a enlairar-se i a poc a poc s'ha fet amb el partit, enfrontament que ha quedat pràcticament resolt a la mitja part, a la qual s'ha arribat amb un 16 a 10. La segona part ha servit per fer més contundent el triomf.

Només necessiten 16 minuts

2010-02-17_FCB_BORGES_-_BM_ALCOBENDAS_008.jpgEl partit ha començat amb un 0 a 2 que donava força a l’Alcobendas, però la resposta blaugrana ha estat molt més contundent. Dos gols consecutius, les aturades de Barrufet i un 10 a 3 han deixat KO a l'equip madrileny en el minut 16. El marcador reflectia ja un 14 a 6, màxim avantatge d'aquesta primera meitat.

La defensa 6-0 del Barça estava funcionant a la perfecció i els forats eren inexistents per l'Alcobendas, que ha topat contra una mur contínuament. Les coses s'han relaxat durant els últims minuts, en què el conjunt entrenat per l'exblaugrana Rafa Guijosa ha pogut estar a l'alçada, això sí, sense retallar distàncies. Al descans s'ha arribat amb un 16 a 10.

Es mantenen ferms

2010-02-17_FCB_BORGES_-_BM_ALCOBENDAS_001.jpgA la represa, el FC Barcelona Borges ha mantingut el nivell. Amb un 5 a 1 ha començat la recta final de l'enfrontament. L'Alcobendas ja no podia més, i a més del cansament físic, els madrilenys acusaven el cansament emocional. Albert Rocas ha acompanyat Cristian Ugalde i entre tots dos han revolucionat el segon temps. El primer amb sis gols i el segon amb nou, s'han convertit en els màxims golejadors del partit. La contra, afavorida per la bona feina de la defensa i de la porteria en aquest cas defensada per Daniel Saric, ha estat una de les claus.

Pocs canvis sobre el parquet del Palau Blaugrana i el Barça, que ja tenia a la butxaca un nou triomf a l'Asobal.

LA FITXA DEL PARTIDO
FC BARCELONA BORGES, 34
BM ALCOBENDAS, 24

FC Barcelona Borges (16 +18): Barrufet (Saric, ps); Rocas (6, 1p.), Nagy (4), Garabaya (1), Iker Romero (2, 1p), Rutenka (5), Ugalde (9 ), Boldsen (-), Sarmiento (2), Noddesbo (3), Hansen (1), Miralles (1) i Lozano (-).

BM Alcobendas (10 +14): Mijatovic (Aldomar, ps), González (4), Vink (3, 1p), Colom (-), Gamboa (-), Pesic (3), Castaño (-), Tremps (2 ), Dujik (6), De la Rubia (3), Mikel Muñoz (1), Trives (-) i Caterina (2).

Àrbitres: García Serradilla i Marín Lorente.

Parcials: 1-2, 8-4, 11/6, 14/7, 14-8, 16/10, 20/11, 22-14, 27-15, 24-18, 32-21, 34-24.