FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

11.02.2010 16:49

Rutenka no es deixa impressionar pel Kiel

Meritxell Infante


Ni l’Sparkassen Arena de Kiel ni un porter de la qualitat d’Omeyer impressionen Siarhei Rutenka. Tot i el respecte que li mereix l’equip alemany, el golejador blaugrana afronta la visita a Kiel amb la confiança que el Barça Borges hi pot guanyar.


Davant un partit important, Siarhei Rutenka passa la setmana molt motivat. Després d’un mes i mig sense competir, la represa de la Lliga i la Champions l’ha trobat amb ganes d’agafar la pilota i sortir a la pista. Després de guanyar a Toledo (24-30) , el Barça Borges s’ha centrat en un dels reptes més difícils d’aquest mes de febrer : visitar la pista del Kiel (jornada 6, diumenge, 16.15 h).

La victòria no és imprescindible per continuar amb opcions a Europa, però el blaugrana assumeix el repte. “No tenim pitjor equip que ells i tenim possibilitats de guanyar. Serà dur i difícil però tenim equip per fer-ho, només cal que juguem col·lectivament”, afirma Rutenka.

Omeyer no és el principal obstacle

2009-10-11_BALONMANO_55.JPGEl porter Omeyer, amb deu minuts finals impecables, va ser una de les claus de la victòria del Kiel al Palau (27-30) . Rutenka és conscient de la gran categoria del porter francès, però no és la seva principal preocupació. “Tots som humans i tots tenim punts dèbils”, afirma el jugador blaugrana. “El més important és no cometre errors que els permetin sortir al contraatac. Això pot canviar molt el signe del partit, encara que Omeyer aturi moltes pilotes”, assegura.

No li fa por el soroll de l’Sparkassen Arena

Com a jugador del Ciudad Real, Rutenka ha guanyat les dues últimes finals europees contra el Kiel. En la final de fa dos anys, l’equip manxec va ser capaç de remuntar un resultat advers a l’Sparkassen Arena de Kiel. Els més de 10.000 espectadors que omplen el pavelló cada partit no impressionen Rutenka: “Hi ha pavellons més petits, amb 3.000 espectadors, com el del Valladolid, que fan encara més soroll”.
Rutenka no es deixa impressionar pel Kiel
Una victòria per al capità
Una altra motivació per guanyar el partit de diumenge a Kiel és que serà la darrera visita de David Barrufet a uns dels grans rivals amb què s’ha trobat a la seva llarga trajectòria. Rutenka creu que guanyar a Kiel seria un bon regal per al capità blaugrana, i afirma que “és un honor compartir vestidor amb un porter i un jugador com ell”.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana