FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

28.01.2010 10:48

Saric: "Això és el més gran que et pot passar"

Meritxell Infante


Aquestes són les paraules de Daniel Saric en parlar del bon moment esportiu que està vivint en aquests moments, quan s'ha posat al capdavant de la llista dels millors porters de l'Asobal.


"Quan vaig signar el contracte amb el FC Barcelona ja vaig complir el meu somni", assegura el porter blaugrana. D'altra banda, Saric explica: "Jugar al Palau amb aquesta samarreta és el més gran que et pot passar en la teva carrera esportiva."

El millor

FCB-ADEMAR_x4x.JPGQuan es va fitxar Daniel Saric es va destacar la seva regularitat sota els pals. Tot i que tan sols porta jugant amb el Barça Borges sis mesos, ja ha pogut demostrar aquesta i més capacitats. Amb un total de 184 parades dels 444 llançaments rebuts, el jugador s'ha convertit en el porter amb millors marques en aquesta primera fase. "El fet d'aconseguir bons números, com m'ha passat a mi en la primera volta, encara et dóna més forces per seguir endavant i ganes de lluitar amb més força per aconseguir títols", apunta Saric.

El seu millor registre l'ha aconseguit en parades des dels 6 metres (85/223). Ell destaca la seva tasca des dels 9 metres i els extrems. "Crec que l'un contra un és molt més fàcil de controlar que no pas els moments en què estàs esperant que una acció sigui falta o no i el contrari et llanci", conclou.

Confiança i col·laboració

Segons el bosnià, ell tenia clar que havia de fer un bon paper a Barcelona. "Primer vaig confiar en mi mateix i això, juntament amb l'ajuda de tot l'equip, ha donat els seus fruits" assenyala i, a més, afirma: "Estic molt content perquè m'han anat bé les coses, però ara no puc relaxar-me. Encara ens queda una segona volta molt dura i s'ha de mantenir el nivell. "

Sempre amb fam de victòria

2009-11-07_PARTIDO_038.JPG"Fa set anys que estic jugant a l'Asobal i cada any intento fer-ho el millor que puc. La clau dels meus bons registres és que sempre tinc fam de victòries i sempre intento estar a un gran nivell." D'aquesta manera exposa les claus d'una primera volta d'excepció el membre del Barça Borges. A més inclou la confiança com una cosa essencial en la vida d'un esportista. D'altra banda, destaca el treball de la defensa blaugrana que, segons ell, està treballant dur i l'està ajudant molt.

Barrufet, un gran suport

Per a Daniel Saric, David Barrufet és un dels seus grans suports a l'equip. Així ho expressa el blaugrana: "Gràcies a Déu tinc al meu costat a David Barrufet, que m'ajuda en tot moment i tot és molt més fàcil." Però no només comparteix porteria amb el capità del FC Barcelona Borges, sinó que també treballa braç a braç amb dos grans aspirants al lloc a millors porters de l'Asobal en un futur. Es tracta de Gonzalo Pérez de Vargas i Rodrigo Corrales. "Tenim a Gonzalo i Rodrigo, que poden arribar molt lluny en el futur. Jo estic aquí per ajudar-los a tots ells", explica Saric.

Cada partit, una història diferent

Jugar contra un dels equips de referència en l'àmbit europeu sembla més complicat, però per a Saric és tot el contrari: "Jugar grans partits crec que és molt bonic i per a mi diria que és més fàcil, perquè el gaudeixes més que contra equips més assequibles. "El que és clar és que cada partit és una història diferent". "Cada partit és diferent. Cal tenir en compte que cada llançador té el seu estil i tu has d'estar preparat d'una manera determinada per a enfrontar-t'hi", expressa el porter del FC Barcelona.

Saric: “Això és el més gran que et pot passar“
Mantenir i superar el nivell
Al cap de Saric només hi ha la idea de millorar la seva bona feina durant la primera ronda de la competició domèstica. "El meu objectiu principal és mantenir el nivell i, a més, vull millorar per fer millor l'equip. Però en cada partit jo em marco un objectiu ". És clar i precís el porter blaugrana quan  parla de treball i és que professionalitat i dedicació amb el seu equip no n'hi falta. Ara només cal esperar a finals de maig per saber si segueix liderant la taula de porters de l'Asobal.


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana