23.01.2010 22:23

Igropulo també passa a la fase següent

El blaugrana Konstantine Igropulo es resisteix a tornar a Barcelona. A punt a estat Rússia de quedar-se fora del torneig, però, tot i la derrota davant Croàcia per 30 a 28, els russos tenen el seu bitllet per a la següent ronda.

El primera línia del FC Barcelona Borges tanca la fase preliminar sent un dels màxims golejadors de l'Europeu. En tres partits ha sumat un total de 25 gols. La seva dreta traspassa barreres. A més ha estat el jugador que més gols ha marcat en l'enfrontament davant la selecció croata: un total de 12.

Lluita contínua

El partit ha començat favorable per a Rússia, que ha estat la que ha posat les primeres diferències en el marcador. Però, en només deu minuts, Croàcia ha capgirat el marcador. Cap dels dos equips s'ha decidit a desenganxar-se del seu rival. Amb el pas del temps i a mesura que s'acostava el descans les coses s'han anat igualant al màxim. El primer període s'ha tancat amb un 17 a 16.

A la represa, ha estat Rússia la que controlat el partit. Amb Igropulo al capdavant, els russos han tornat a aconseguir la superioritat (20-21). Poc després, un parcial de 0 a 3 donava empenta a l'equip del blaugrana (21-24). Faltaven quinze minuts per finalitzar l'enfrontament i semblava que Rússia tenia encaminada la victòria, però no ha estat així. Cupic ha pres l'equip a càrrec seu i ha deixat enrere el contrincant. Al final, triomf croat per 30 a 28.
Comença la segona ronda
Aquest diumenge començarà la segona ronda de l'Europeu d'Àustria. La primera selecció amb presència blaugrana a jugar un partit serà Espanya, que s'enfrontarà a Polònia (18.30 h).