10.01.2010 17:03

Els blaugranes revolucionen la selecció (33-27)

El combinat estatal d'handbol s'ha proclamat campió del Torneig Internacional d'Espanya en guanyar el seu últim partit davant Romania per 33 a 27. Juanín García ha estat el jugador més destacat amb vuit gols.

L'extrem blaugrana ha estat l'estrella del partit. El de Lleó ha pres el comandament de l'equip i ha estat el líder de l'atac espanyol. Una altra de les notes positives en clau blaugrana ha estat el nomenament d'Iker Romero com a millor jugador del torneig.

El que bé comença bé acaba

Espanya va sortir amb determinació a la pista. Els romanesos no van poder batre Hombrados a la porteria fins al minut vuit. Fins llavors, els espanyols ja havien aconseguit un parcial de 5 a 0. Però, el gol de Romania va desconcertar una mica els de Valero Rivera que van patir certes imprecisions en el joc que van donar opció al seu rival a respondre amb un 0 a 4. A partir d'aleshores, les diferències entre els dos equips van ser mínimes, però en els últims compassos del primer temps el conjunt estatal va fer l'últim esforç, fins a deixar el marcador en 18-14 al descans.

A la represa, la selecció espanyola va controlar el partit absolutament. Juanín García va animar-se i va afusellar la porteria romanesa, sobretot al contraatac. Poc van poder fer els de Romania davant d'una Espanya en plena erupció. Al final, un 33 a 27.
Pròxima destinació: París
El proper dia 12 de gener la selecció espanyola viatjarà a terres franceses, on disputarà el Torneig París-Bercy.