28.12.2008 17:05

Final emocionant al Torneig Llet Nostra

Meritxell Infante

L’Handbol Cooperativa de Sant Boi s’ha proclamat campió del Torneig Llet Nostra, en una final molt disputada davant el Sant Cugat. El torneig d’handbol infantil blaugrana tanca la seva tercera edició amb èxit de participació.

La final, celebrada al Palau Blaugrana, ha estat molt emocionant i ha comptat amb un ampli suport dels familiars dels nens que hi participaven. El partit ha estat molt igualat i tot i que el Sant Cugat ha començat dominant, el Sant Boi ha reaccionat. Al descans s’ha arribat amb l’empat a 8. En els minuts finals, el Cooperativa ha desfet la igualada i ha guanyat de tres, 15 a 18, amb un gol de vaselina final.

Bon nivell d’handbol

QM3D4830.jpgEl Torneig Llet Nostra tanca la seva tercera edició amb un èxit de participació i amb handbol de qualitat. “El nivell ha estat molt bo. Hem pogut veure jugadors que poden ser interessants en un futur per a nosaltres”, afirma Toni Gerona. “ Ha estat una competició molt igualada, tal com esperàvem i volíem. Hi ha hagut una molt bona actuació per part de tots els equips”.
Entrega de premis
L’entrega de trofeus al guanyador, al millor jugador i al millor porter es fan al descans de la final de la Copa Asobal entre Barça Borges i Reale Ademar. Un premi més per als petits guanyadors del torneig.