02.12.2008 22:15

Superat un dels grans reptes (26-32)

Verònica Díez

El Barça Borges ha sumat a la pista del Fraikin Granollers dos punts de màxima importància. Els blaugranes es mantenen líders de l'Asobal després d'un partit molt complet en totes les facetes del joc.

Al conjunt blaugrana li ha costat entrar en el partit, però una vegada que ho ha aconseguit no ha deixat de tenir el control. Ni Cutura ni Cañellas han pogut amb un FC Barcelona Borges molt seriós i determinant en el seu joc. Iker Romero i Mikkel Hansen han estat els màxims golejadors del partit amb set dianes cadascun. Un altre dels grans protagonistes de la nit ha estat Kasper Hvidt.

Les defenses, protagonistes

Els primers minuts de partit han estat marcats per la duresa defensiva dels dos equips. El 6-0 plantejat tant per Manolo Cadenas com per Lorenzo Rueda ha donat lloc a un ritme molt lent de partit. Kasper Hvidt també ha estat protagonista. El danès ha posat les coses encara més difícils als locals. Els blaugranes han estat els encarregats d'obrir el marcador de mà de Boldsen en el minut un. Fins al minut set, Iker Romero no ha marcat el segon gol. Ell mateix ha posat el marcador en taules poc després (3-3).

Les primeres diferències

Iker Romero ha pres la batuta del joc barcelonista a la meitat del primer temps. Mikkel Hansen s'ha unit al seu company en la recta final, i és que amb la seva dreta infal•lible ha fulminat la porteria del Fraikin Granollers. Un parcial de 0 a 4 a favor dels de Barcelona en el minut 15, ha marcat les primeres diferències importants per al conjunt entrenat per Manolo Cadenas (4-8). Cutura, home clau de l’equip rival ha estat l'encarregat de trencar la ratxa blaugrana, però de poc a servit. Tres gols consecutius més del Barça Borges, juntament amb una excel•lent actuació de Kasper sota pals, han deixat el marcador en 5 a 11. Els de Granollers han disminuït la intensitat del seu joc, i això ha tingut les seves conseqüències. Raúl Campos ha dificultat el joc barcelonista en els últims instants, però els de Manolo Cadenas s'han mantingut ferms i han tancat el primer període amb un 10 a 15.

El Granollers ho intenta sense èxit

A la represa el Fraikin Granollers ha mostrat de nou el seu costat més fort. Tot i així, el joc barcelonista ha estat molt més contundent i prova d'això, és que les distàncies s'han mantingut al marcador. Els de Barcelona han sabut controlar el joc del seu rival. Només en el minut 17 del segon temps, els de Lorenzo Rueda han estat encertats de cara a porteria. Un parcial de 3 a 0 els acostava als blaugranes (21-25). Però ja estava tot dit a la pista. Els locals no han pogut amb el bon joc d'equip del Barça Borges. Per si de cas això fos poc, Kasper Hvidt ha estat sensacional. El porter danès ha parat lo imparable. Aquesta dinàmica de joc no ha canviat en cap moment.

FRAIKIN GRANOLLERS, 26
FC BARCELONA BORGES, 32

Fraikin Granollers (10+16): Ohlander (M.Pérez, ps); Svitlica (2p), Salva Puig (2), Andreu (3), Cañellas (4), Davor Cutura (6), Pujol (3), set inicial, Raúl Campos (4), Apelgren (0), Salva Puig (2), Raigal (0), Ferrer (2) i A. García (0).

FC Barcelona Borges (15+17): Hvidt; Rocas (0), Nagy (5), Garabaya (1), Boldsen (1), Iker Romero (7, 1p), Ugalde (1), set inicial, Noddesbo (3), Jernemyr (0), Hansen (7,1p), Lozano (4), Tomás (2), Ugalde (1) i Losert (p.s.).

Árbitres: Muro Sanjosé i Rodríguez Murcia.

Parcials: 2-1,3-3,4-7,7-11,9-13,10-15; 13-18, 14-20,17-24, 21-26, 23-28 i 26-32.