FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

25.11.2008 08:30

Ciudad Real i Gudme, rivals a la Champions

www.fcbarcelona.cat


El Barça Borges ha conegut aquest dimarts al matí els seus rivals de la segona fase de la Lliga de Campions. Els de Manolo Cadenas s’hauran d’enfrontar al Ciudad Real i el GOG Svendborg Gudme.


El sorteig de la Lliga de Campions que ha tingut lloc aquest dimarts ha donat a conèixer els pròxims rivals del FC Barcelona Borges per a la següent fase de la Lliga de Campions. Els blaugranes han quedat agrupats amb el Ciudad Real i GOG Svendborg Gudme.

El grup 4

Segons el format del sorteig de la Lliga de Campions d’aquest any, el primer i el segon de la primera fase de grups quedaven agrupats dins d’un altre primer i segon d’un altre grup. A més, tots els equips arrossegaven els punts aconseguits dels enfrontaments previs entre el primer i segon classificat de l'anterior fase.

D’aquesta manera, Kiel té ara quatre punts i el Barça zero punts, ja que els blaugranes han perdut els dos partits contra l’equip alemany. Els altres dos de conjunts d’aquesta nova fase, Ciudad Real i Gudme, arriben amb quatre punts i zero punts, respectivament.

Cal puntualitzar que en aquesta fase de grups, el Barça Borges no s’haurà d’enfrontar amb el Kiel.
Ciudad Real i Gudme, rivals a la Champions

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana