FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

21.11.2008 16:09

El Kiel, un rival de somni

Meritxell Infante


El Kiel és un equip d’un potencial indiscutible. El que d’aquest equip un dels millors d’handbol és la qualitat dels seus jugadors estrella. Karabatic, Omeyer i companyia formen un equip de somni que no posarà les coses fàcils als de Cadenas.


El Barça Borges visita la pista del Kiel amb la convicció que es trobarà al davant un dels millors equips de món. L’equip alemany atresora autèntiques figures de l’handbol a cada posició i d’altres amb gran projecció de futur. El segon entrenador blaugrana, Xavi Pascual, alguns dels jugadors clau del rival de diumenge.

Thierry Omeyer

Foto_Omeyer.jpg“És un porter extraordinari, ho ha guanyat tot i és un jugador que contra nosaltres sempre ha jugat molt bé i ens ha creat molts problemes. És un porter molt agressiu, amb una capacitat de lideratge important. A més també té molta capacitat d’intimidació.”

Nikola Karabatic

Foto_Karabatic.jpg“El millor jugador del món, no hi ha res més a dir. Pot jugar en qualsevol lloc de la primera línia, pot defensar en el centre, en el dos, és capaç de desequilibrar qualsevol partit contra qualsevol equip.”

Filip Jicha

Foto_Jicha.jpg“És un jugador per explotar. Està jugant molt bé amb equips que defensen 6-0, té una capacitat de llançament important. Ens ha creat molts problemes a nosaltres i en altres partits no ha tingut gaire encert, però és un lateral esquerre amb un futur encomiable.”

Marcus Ahlm

Foto_Ahlm.jpg“Un dels tres millors pivots del món. Ataca, defensa, juga 60 minuts, ho agafa tot amb aquestes mans increïbles que té. És un jugador extraordinari. En defensa crec que no està al nivell que està en atac i és un dels punts que hem d’explotar.”

Fotos: www.thw-provinzial.de
Fotos: www.thw-provinzial.de
Punts febles?
Segons Pascual, és molt difícil trobar punts febles a jugadors d’aquesta categoria: “Si en tenen algun, és tan fort aquest punt feble que deixa de ser-ho”. De tota manera, els tècnics blaugrana filen prim i faren servir algun recurs per sorprendre’ls.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana