19.11.2008 12:06

Tomás posa la directa

Meritxell Infante

Víctor Tomás va signar la seva millor actuació aquesta temporada davant el Naturhouse La Rioja. Nou gols de tots colors van donar al blaugrana un especial protagonisme, que va compartir amb Juanín García, amb set dianes.

A la victòria blaugrana contra el Naturhouse La Rioja (35-22) , Víctor Tomás no va parar de marcar gols. L’extrem esquerrà va jugar tot el partit, ja que el seu company a l’extrem, Albert Rocas, va descansar aquest partit, i va poder desplegar tot el seu potencial golejador. El jove blaugrana va fer 9 dels 27 gols del seu equip i va deixar l’equip rival sense alè en les seves accions davant porteria.

Una pujada d’energia

VICTOR_NATUR_2.JPG“M’ha sortit un bon partit”, comentava Víctor en sortir del vestidor. “Guanyar d’aquesta diferència no és fàcil. Però el meu treball sense l’ajuda dels meus companys no podria ser”, afegeix. Tomás porta 27 gols a la Lliga Asobal, i en aquest partit en va fer una tercera part dels que porta marcats. Comparteix posició amb Rocas, però no li falta energia per estar a disposició del tècnic en qualsevol situació.

Juanín no perd corda

Juanín García és un dels seus companys que més va contribuir amb gols a la victòria. Set dianes de l’extrem esquerre es van sumar a les que feia en Víctor. Tot i la seva participació en els Jocs Olímpics, els dos blaugranes van agafant la forma. Juanín porta 46 gols a la Lliga Asobal, dos menys que el màxim realitzador blaugrana, Laszlo Nagy.
16 de 35
Entre tots dos extrems van sumar 16 gols, gairebé la meitat de gols que va fer el Barça Borges contra el Naturhouse La Rioja: 35 dianes.