FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

19.11.2008 12:07

Una dosi de confiança extra

www.fcbarcelona.cat


La victòria per 13 gols contra el Naturhouse La Rioja ha donat als blaugranes una dosi de confiança extra per afrontar el partit següent contra el Kiel. Els de Cadenas carreguen piles amb una actuació de mèrit abans de jugar-se-la a Europa.


Manolo Cadenas estava més que satisfet del partit que havien fet els seus homes davant el Naturhouse La Rioja (35-22) . “L’equip ha estat amb energia tot el partit, sobretot en defensa”, afirmava el tècnic blaugrana. “Al primer temps l’únic que ens ha faltat ha estat fluïdesa en atac i encert a la porteria, però a la segona part, crec que l’equip ha estat sensacional”.

Víctor Tomás, que va fer nou gols davant el Naturhouse La Rioja, donava valor a la victòria tenint en compte el rival que els visitava. “És una victòria important per a nosaltres, perquè el Logronyo és un bon equip. Guanyar un partit amb aquesta diferència ens dóna força moral”.

Ja pensen en el Kiel

Amb aquests ànims, els blaugranes afronten amb més confiança el compromís davant el Kiel. “Quan hi ha aquest compromís i aquestes ganes sempre augmenten les possibilitats, la il•lusió i l’ambició de poder guanyar el Kiel”, afirma el tècnic lleonès. Els blaugranes tenen clar què han de fer per guanyar: “Hem de tenir el convenciment que podem guanyar un equip com el Kiel”.

Víctor Tomás és molt clar sobre això: “És complicat, perquè enganyar-nos. No és que sigui un equip superior, però juntament amb el Ciudad Real és la millor plantilla que hi ha a Europa. Però ells tenen dues cames, dos braços i un cap, igual que nosaltres. Si ens van guanyar aquí, nosaltres podem fer un bon partit i guanyar allà.”
Una dosi de confiança extra
Quatre dies per preparar el Kiel
El fet que el Barça Borges hagi jugat el partit contra el Naturhouse La Rioja un dimarts, ha permès que els blaugranes disposin de quatre dies d’entrenament per preparar el decisiu partit davant el Kiel (diumenge, 17.30 h, Barça TV). Dissabte viatgen però faran una sessió a la pista alemanya quan hi arribin.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana