FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

15.11.2008 14:30

“Volem guanyar i fer-ho bé”

Verònica Díez


El Barça Borges s'enfrontarà demà, diumenge, al Drammen en Lliga de Campions. Cap dels dos equips es juga res, malgrat això, Manolo Cadenas assegura que el seu equip vol guanyar i a més fer un bon partit.


Els blaugranes ja són com a mínim segons de grup, independentment del resultat d'aquest enfrontament. El FC Barcelona Borges es prendrà aquest partit com a un altre qualsevol, en què els dos punts estan en joc i guanyar és l'únic important. “S'ha de jugar amb aquesta determinació que volem aconseguir davant els equips que vénen a continuació, que són contra els quals realment ens jugarem coses importants”, apunta l'entrenador barcelonista, Manolo Cadenas. 

Un equip jove i amb grans aspiracions

Segons Manolo Cadenas, el Drammen està format per jugadors joves i amb ganes d'arribar molt lluny. “Crec que es prendran el partit com a una forma més d'aprendre”, afirma el tècnic. A més el de Lleó afegeix: “Estic segur que aquí jugaran bé.” Els visitants s'han entrenat ja al Palau Blaugrana, pista on intentaran gaudir al màxim en la cinquena jornada europea.

Reservar forces

QM3D9501.jpgL'entrenador del conjunt català intentarà rotar més als seus jugadors i donar més descans a aquells que normalment tenen més minuts. “Vénen molts partits importants. Dimarts jugarem de nou, aquesta vegada en Lliga Asobal contra el Naturhouse La Rioja. Cal combinar les forces de l'equip i intentarem moure els jugadors”, comenta Manolo Cadenas. De moment, Kasper Hvidt i Joachim Boldsen són els homes descartats per a aquest enfrontament. Iker Romero torna a estar a la llista de convocats, com el seu company Magnus Jernemyr que ja s'ha recuperat del cop a la cap sofert la setmana passada.

Objectiu: aconseguir un alt rendiment 

Pels pròxims compromisos, l'entrenador blaugrana té clar que és el que vol del seu equip: “Espero que siguem capaços de tenir un gran rendiment, el millor de la temporada, perquè els compromisos així ho exigeixen. Encara hem de visitar pistes molt complicades i per guanyar cal estar a límit.” Pel que fa a l 'estat d'ànim del conjunt barcelonista, Cadenas també té alguna cosa a dir: “L'equip està en una bona línia anímica i amb un gran desig de voler i això hem de demostrar-ho en els partits.”
“Volem guanyar i fer-ho bé”
Recordant Conca
Dimarts passat, el FC Barcelona Borges va guanyar a domicili al Conca 2016 per 20 a 33 . Manolo Cadenas està molt content amb l'actuació del seu equip: “A Conca, el segon temps va ser un preludi del que volem tots: jugar amb determinació, rotar, guanyar i imposar-se al rival amb claredat i arribar al final dels partits davant equips inferiors amb un clar avantatge.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana