FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

14.11.2008 14:04

Fotografia renovada

Meritxell Infante


El FC Barcelona Borges s’ha fet la fotografia oficial d’equip al Palau Blaugrana. Els canvis a la plantilla des que va començar la temporada han canviat la fesomia d’aquesta imatge que representa l’equip de Manolo Cadenas.


Amb la participació del president Laporta, el vicepresident Jaume Ferrer i els patrocinadors oficials de la secció d’handbol, Borges i Llet Nostra, l’equip de Manolo Cadenas ha repetit la fotografia d’equip per recollir els canvis que s’han fet en aquests darrers mesos. Les baixes d’Eric Gull i Jerome Fernández i la incorporació de Ben Amor han fet necessari tornar a immortalitzar la imatge de l’equip d’handbol blaugrana.

Preparats per al Drammen

QM3D5473.jpgJoan Laporta ha aprofitat per saludar Manolo Cadenas i els seus homes, que a continuació s’han entrenat al Palau per preparar el partit d’aquest diumenge contra el Drammen noruec (17 h, Barça TV). Els blaugranes es troben en un gran moment després de recuperar el liderat de la Lliga Asobal i es preparen per als propers compromisos amb il•lusió renovada.
Fotografia renovada
Jernemyr, recuperat
Magnus Jernemyr ja està a disposició del tècnic blaugrana per tornar a entrar a la convocatòria. Dilluns no va poder viatjar a Conca perquè encara no es trobava bé després del cop rebut la setmana passada a la cara en un entrenament.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana