05.11.2008 21:10

Tornada a l'Asobal amb victòria (29-23)

El Barça Borges ha tornat a retrobar-se amb la victòria després de l’aturada per la disputa del Preeuropeu. Els blaugranes han guanyat a l'Antequera per 29 a 23.

El FC Barcelona de Manolo Cadenas ha deixat enrere els mals temps i que millor manera de fer-ho que amb una victòria. Els homes d'Antonio Carlos Ortega no han tirat la tovallola en cap moment i han lluitat cada minut. David Barrufet ha estat determinant per al conjunt blaugrana. Mikkel Hansen amb 10 gols s'ha convertit en el màxim golejador del partit.

A poc a poc

QM3D2081.jpgDurant els primers minuts de partit el Barça Borges no han aconseguit treure's de sobre al seu rival. Els andalusos han sortit forts, però només s’han mantingut a prop dels blaugranes durant els deu minuts inicials. Llavors Boldsen feia el 4 a 3 que marcava l'enlairament dels homes de Manolo Cadenas. Kogovsek ha marcat el quart gol per al seu equip quan l'electrònic marcava el minut 14. L'Antequera ha estat sense superar la porteria barcelonista durant set minuts.

La feina defensiva dels locals i la gran actuació de David Barrufet sota pals ha donat curs al bon joc blaugrana. El FC Barcelona Borges ha aprofitat aleshores per fer un parcial de 5 a 0 (12-4). Mikel Hansen ha destacat en l'atac barcelonista. Els minuts han continuat passant, de la mateixa manera que ho han fet els gols dels de Barcelona. Al descans s'ha arribat amb un resultat de 15 a 10.

La mateixa història

Juanín García ha estat el que ha portat el control de l'atac blaugrana durant els primers instants del segon període. Això ha estat gràcies, en gran part, al bon joc defensiu dels seus companys. L'Antequera ha mostrat la seva millor cara amb un parcial de 0 a 3, però ben aviat el Barça Borges ha tornat a fer de les seves. David Barrufet ha tornat a ser determinant i això ha ajudat a crear un bon joc a la contra pels extrems. Les diferències no han estat menors als quatre gols. Ni un explosiu Michel Jahns ha salvat a l'Antequera de la derrota. L'enfrontament ha finalitzat amb un golàs de maluc de Mikkel Hansen.

FC BARCELONA BORGES, 29
BM ANTEQUERA, 23

FC Barcelona Borges (15+14): Barrufet; Tomás (1), Nagy (6), Garabaya (1), Boldsen (1), Hansen (10, 3p.), Ugalde (1), set inicial, Noddesbo (0), Jernemyr (0), Lozano (0), Juanin (5), Ben Amor (0), Rocas (4) i Hvidt (p.s.)

BM Antequera (10+13): Xavi Pérez , Kogovsek (5), Cid (2), Lubej (0), Pérez Canca (0),Tribundza (1),Alexis Rodríguez (2), set inicial, Curkovic (0),Bustos (1), Jahns (6, 2p), Baena (1), Obradovic (4), Jorge Martínez i Jiménez (1).

Àrbitres: Monge Arroyo y Gude Prego.

Parcials: 3-2, 5-3, 7-4, 11-4, 13-6, 15-10; 18-14, 21-15, 23-17, 25-20, 26-21, 29-23.