FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

04.11.2008 13:55

L’Antequera, un rival perillós

www.fcbarcelona.cat


El Barça Borges reprèn la Lliga Asobal contra l’Antequera, equip que entrena l’exblaugrana Antonio Carlos Ortega. Xavi Pascual avisa de la dificultat de guanyar aquest rival, que tot i portar un inici de Lliga irregular és perillós.


Després d’un parèntesi d’una setmana sense competició de clubs, el Barça Borges afronta una nova jornada de Lliga Asobal contra l’Antequera (dimecres, 20 h). L’equip que entrena l’exblaugrana Antonio Carlos Ortega és desè a la classificació i no està fent el seu millor handbol, però com avisa el segon entrenador blaugrana, Xavi Pascual, els malaguenys tenen potencial per sorprendre.

Un rival molt complet

Antequera_2.jpg“L’Antequera és un equip que defensa 6-0 força dur, a vegades també utilitza la defensa 5-1. És un equip amb gent de molta experiència, jugadors que porten molt temps a l’Asobal, i que coneixen perfectament com es poden jugar partits complicats, com el central José Luis Pérez Canca i Trivundza, també al centre. Als dos laterals tenen jugadors que poden llançar des de qualsevol posició. José Luis Cid és un jugador que, a més, juga molt bé als dos costats i pot jugar tant de lateral esquerre com de lateral dret. És un equip amb una primera línia perillosa, amb dos pivots, un exjugador del Barça com Paco Bustos i després Zoran Lubej, que va jugar al Portland fa un parell d’anys. I els extrems també són bastant ràpids. És un equip complicat i no creiem que els punts que tenen siguin la realitat del seu potencial.”

Alts i baixos desconcertants

“El principal perill és que és un equip de ratxes, que et pot complicar en qualsevol moment. Són capaços d’empatar o guanyar a la pista del Portland, com van fer la temporada passada, però després a casa tenen davallades incomprensibles. La seva irregularitat és el més perillós que tenen.”

Potenciar la defensa

“Nosaltres hem de fer valer els nostres punts forts, i ara mateix el nostre punt fort és la defensa, i crec que ha de ser això el que ens ha de permetre poder portar el partit amb certa tranquil•litat, si no és a nivell de marcador, a nivell de ritme. Si som capaços de defensar bé i sortir al contraatac com hem fet fins ara crec que podrem treure el partit endavant.”
Fotos: asobal.es
Fotos: asobal.es
Pràcticament sense entrenar
Tot i que una gran part de la plantilla ha disposat de dies per descansar i preparar-se físicament, “hi ha hagut cinc jugadors importantíssims fora i només tindrem un entrenament per preparar el partit contra l’Antequera”, avisa Pascual.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana