03.11.2008 20:00

“No podem perdonar, i menys a casa”

Juanín García ho té clar. “No podem perdonar, i menys a casa”, assegura l'extrem blaugrana quan parla del partit de dimecres vinent davant l'Antequera. Després de tres dies de descans, el Barça Borges ha tornat al Palau per entrenar-se.

La Lliga Sabadell Atlàntic Asobal torna a la pista barcelonista aquest dimecres, després d'una setmana sense activitat per la disputa del classificatori per a l'Europeu del 2010. Amb les piles carregades i els aires renovats, els blaugranes afronten el xoc davant l'Antequera amb moltes ganes. El seu últim compromís de la Lliga va acabar en derrota per 29 a 28 davant el Portland San Antonio i ja no es poden perdre més punts.

Un descans merescut i positiu

Juanín explica que el fet d'haver descansat aquest cap de setmana ha estat positiu per a l'equip. “Hem pogut descansar. Hi ha gent que s'ha anat a casa seva i això sempre és positiu. D'aquesta manera t'apartes de la rutina, de venir cada dia al Palau, veure els teus companys i fer sempre el mateix. Hem desconnectat i de tant en tant ve bé fer aquest tipus de parades”, exposa el de Lleó. Ara només queda un dia més, dimarts, per preparar el partit davant l'Antequera.

“Vindran a donar la sorpresa”

L'Antequera no és un dels rivals directes del FC Barcelona Borges, però tot i així aconseguir la victòria no serà fàcil. Segons Juanín García, l'Antequera "sempre fa bons partits". "Vindran a donar la sorpresa, però a casa no podem perdre”, afirma l'extrem. A més, el conjunt blaugrana suma dues derrotes consecutives, una en Lliga Europea i una altra a la Lliga estatal. Aquesta última va ser a Pamplona. Respecte a aquest últim tema Juanín aclareix: “Vam perdre davant el Portland, i va ser una derrota dura. Crec que vam estar lluitant tot el partit, no va poder ser i ara hem de plantar cara als nostres pròxims rivals.”

Ortega: “Un treballador nat”

Carlos Ortega, entrenador de l'Antequera i exjugador del FC Barcelona, és un vell conegut per als jugadors més veterans de equip de Manolo Cadenas. Per a Juanín García, el tècnic del combinat andalús és un treballador nat: “Ja ho era com a jugador i ara com a entrenador segueix en la mateixa línia. Coneix perfectament a tots els jugadors del nostre equip, el nostre estil de joc i com ens trobem en aquests moments. Ben segur que serà un partit en el qual voldrà fer les coses bé.” Per acabar amb aquestes declaracions, l'extrem de Lleó ha asseverat: “Vindrà a per totes.”
Canvi d'entrenament
El Barça Borges ha decidit canviar el seu entrenament de dimarts. En un principi era al Palau Blaugrana a les 12.00 hores. Els jugadors internacionals arribaran dilluns a la nit a Barcelona i Manolo Cadenas ha preferit deixar-los descansar dimarts al matí per estar al 100% a la tarda. El lloc de la sessió serà la Ciutat Esportiva Joan Gamper.