26.10.2008 19:40

Es repeteix la mateixa història (29-28)

El Barça Borges ha perdut a l'Universitari de Navarra per 29 a 28. Es repeteix la mateixa història de la temporada passada. Un gol de Malmagro ha donat la victòria al Portland. Primera derrota dels blaugranes en Lliga i pèrdua del liderat.

Els homes de Manolo Cadenas no han pogut acabar amb la ratxa dolenta de les cinc últimes temporades a la pista navarresa. Després de mantenir una clara superioritat durant el primer període, els blaugranes han estat sorpresos per un gran Portland San Antonio, que no ha perdonat. La defensa barcelonista ha perdut intensitat en el segon període i això, sumat al potent atac dels de Pamplona, ha estat letal.

A poc a poc

Barça Borges i Portland San Antonio han tret tota la seva artilleria a la pista durant els primers minuts de joc. Al conjunt blaugrana li han sortit bé les coses, tot el contrari que el seu rival. La defensa barcelonista ha tornat a ser protagonista en aquest primer temps. Això juntament amb una gran rapidesa ofensiva ha anat marcant la superioritat dels de Barcelona. Dos contres seguides de Juanín García deixaven l'electrònic en 4 a 7. Poc després, el seu company Mikkel Hansen ha marcat la màxima diferència del partit (7-12). Els homes de Manolo Cadenas s'han mantingut ferms fins al final.

Per la seva banda, Jóse Villaldea ha provat totes les combinacions possibles de joc però cap semblava resultar eficaç. Ruesga ha estat el jugador més destacat a la recta final del primer temps. El resultat al descans ha estat de 12 a 16.

Un Portland més fort

Amb un parcial de 2 a 0 ha començat la segona part. Nou minuts han tardat els locals a empatar lel partit, amb el 17 a 17. A partir d'aquest moment les diferències entre els dos equips han estat mínimes. Només Juanín García en el minut 17 marcava el 21 a 23 que semblava encarrilar de nou la superioritat barcelonista. No ha estat així. Un Portland agressiu en defensa i fort en atac ha tornat a atacar i ha tornat a aconseguir empatar el xoc. Els últims minuts han estat d'autèntica tensió.

A falta de 40 segons per al final Cristian Malmagro ha marcat el 29 a 28 des de la línia de set metres. El Barça Borges no s'ha donat per vençut i ha aprofitat els últims instants per intentar sorprendre a Svensson. Sense porter i amb Laszlo Nagy com a porter-jugador els de Barcelona han buscat el gol. Quan quedaven sis i dos segons, l'hongarès ha llançat aprofitant les faltes dues de Pamplona sobre el seu equip, però no ha pogut ser.