04.10.2008 17:34

Primers dos punts europeus (24-29)

El Barça Borges ha sumat els seus primers dos punts en competició europea després de guanyar el Drammen a domicili per 24 a 29. Els blaugranes continuen invictes en aquest inici de temporada.

Durant els primers minuts de partit hi ha hagut certa incertesa a la pista. Cap dels dos equips s'ha decidit a donar el tret de sortida i això ha desembocat en un inici molt igualat. El Barça s'hi ha anat acomodant a poc a poc i ha anat marcant les diferències. A la segona meitat ha tornat a passar el mateix. Els primers minuts han estat marcats per la força de l'equip local, i en el tram final el millor Barça Borges ha manat en el joc.

Poca fluïdesa a la pista

Els primers minuts de partit han estat més aviat fluixos per part dels dos equips. Les defenses no han estat del tot fines i això també ha influït en atac. A causa d'això s'ha vist una gran igualtat a la pista entre el Drammen i el Barça Borges, que no passaven de l'empat o de la mínima diferència a favor dels de Manolo Cadenas. Amb la sortida de Ben Amor cap al minut 13 el joc ha fet un gir. Un parcial de 0 a 4, amb dos gols obra del nou fitxatge barcelonista, han marcat les primeres distàncies. Amb un 7 a 12, els blaugranes començaven a respirar tranquils.

El Barça es manté

Els últims deu minuts de partit han estat favorables als de Barcelona. El Barça Borges s'ha mantingut ferm, per la qual cosa no ha posat en perill el seu avantatge en cap moment. Peter Carlsson ha començat a donar els primers ensurts. I és que el porter de l'equip noruec ha tingut una gran participació durant aquests primers 30 minuts. Finalment s'ha tancat el primer període amb un 12 a 16.

Deu minuts perillosos

A la represa s'ha tornat a viure la mateixa història. Un Drammen dur en defensa i intens en atac ha estat a punt de donar un ensurt al FC Barcelona Borges. Al minut 11 Augensen ha marcat el 19 a 20. Un parcial de 0 a 5 ha donat un respir als blaugranes (19-20). Els porters dels dos equips han ofert un gran espectacle. Carlsson, que ja havia posat en dificultats els barcelonistes, ha tornat a fer-ne de les seves i per uns moments ha estat impossible travessar la porteria noruega. A la recta final del partit els de Barcelona han augmentat la seva solidesa defensiva i de nou han tornat a mantenir la seva superioritat. El partit acabava amb un 24 a 29.

DRAMMEN HK, 24
FC BARCELONA BORGES, 29

Drammen HK: Carlsson, Spanne (1), Hykkerud (4), Hansen(6), Tverdal (2), Andersen, Hovind (1) -set inicial-, Holm Kolstad, Dullum, Nordhagen (4), Larsson (2), Shorheim(1), Hadjarevic (1) i Augensen (2).

FC Barcelona Borges: Kasper, Juanín (4), Nagy (6), Boldsen (4), Lozano (4), Tomàs, Garabaya (4) -set inicial-, Noddesbo (1), Loserts, Ugalde (2), Ben Amor (2), Hansen i Rocas (2).

Parcials: 4-4, 7-7, 7-10, 9-13, 10-15, 12-16; 16-19, 18-20, 19-22, 19-24, 22-26, 24-29.

Àrbitres: Vasile Pavel i Eugen-Marian State.