01.10.2008 21:36

Sense complicacions (36-21)

El Barça Borges ha guanyat el Tabisam Torreveja per 36 a 21. Els blaugranes han gaudit a la pista i ja des dels primers minuts han mostrat el seu millor joc. Els de Barcelona s'han desfet dels de Torrevella sense complicacions.

El partit començava amb un parcial de 5 a 0 i el rival ja començava a adonar-se del que se li aveïnava. El FC Barcelona Borges en cap moment ha baixat els braços, tot i ser molt superior al Torrevella. Mentre els blaugranes anaven augmentant més i més el seu marcador, els visitants no han pogut més. La defensa, la porteria i el joc al contracop han estat el fort de l'equip de Manolo Cadenas. La nota especial del partit ha estat el debut de Oualid Ben Amor, que ha sortit a la pista al minut 23.

Amb rotunditat

QM3D0199.jpgCinc minuts, cinc gols. Aquest ha estat el primer parcial aconseguit pel barça Borges. La defensa barcelonista ha estat excepcional i el Torrevella no ha estat capaç de trobar el buit per on llançar a porteria. El nerviosismes s'ha ensenyorit d'ells i els locals han aprofitat per a robar pilotes. Albert Rocas ha estat el principal beneficiat, i és que l'extrem esquerre ha estat perfecte al contracop. També el seu company Jesper Noddesbo ha tingut un gran dia. Les diferències eren cada vegada més grans, fins a arribar al descans amb un 17 a 7, i després que els de Manolo Cadenas deixessin sense marcar durant deu minuts al seu rival.

Continua l'espectacle

QM3D0144.jpgNou període i canvis en el set inicial, però la dinàmica del joc ha continuat sent la mateixa. Noddesbo no ha tingut pietat del seu contrincant. El danès ha tingut un començament del segon període molt eficaç i és que no ha deixat de llançar a porteria ni de marcar. Juanín García també ha entrat en acció. Cristian Ugalde ha marcat la màxima diferència del partit amb el 33 a 14 i és que els blaugranes han estat imparables. El resultat final ha estat de 36 a 21.

FC BARCELONA BORGES, 36
TABISAM TORREVELLA, 21.

FC Barcelona Borges (17+19): Kasper, Nagy (3), Roques (6,2p), Noddesbo (10), Boldsen (2), Ugalde (2), Jernemyr, set inicial, Barrufet, Garabaya (-), Víctor Tomás (4,1p), Hansen (3), Lozano (2), Ben Amor (-) i Juanín García (4).

Tabisam Torrevella (7+14): Pejanovic , Andersson (1), Gurbindo (3), Vieyra (1), Pellitero (4,1p), Val (-), Madsen, set inicial, Simonet (-), Bach (5), Gómez, Rochel (3,1p), Hansen (-), Ancizu (3,3p) i López (1).

Parcials: 5-0, 7-3, 11-5, 13-6, 13-7, 17-7 (descans), 21-8, 26-10, 28-12, 31-14, 34-16 i 36-21 (final).

Àrbitres: Bustamante López i Rodríguez Rodríguez.