FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.09.2008 20:34

Cadenas: “Tant de bo octubre sigui com setembre”

Verònica Díez


Manolo Cadenas desitja que el mes d'octubre comenci amb bon peu, i que s’obtinguin els mateixos èxits que en el mes de setembre. El mes comença aquest dimecres amb un partit contra el Torrevella. Els blaugranes busquen la seva cinquena victòria.


La Lliga Sabadell Atlántico torna al Palau per rebre el Torrevella. De moment el FC Barcelona Borges és colíder de l'Asobal juntament amb el Granollers. Encara queda molta Lliga, però el bon començament dels de Manolo Cadenas ajuda a mirar cap el futur amb molt optimisme.

No és un rival fàcil

QM3D1649.jpgMalgrat que el Torrevella no és un dels equips de referència de l'Asobal, sempre sap posar en problemes als equips més forts. Manolo Cadenas ho sap i per això explica: “Jo per l'experiència que tinc, he de dir que el Torrevella és un equip difícil de guanyar. Conec el seu entrenador, Manolo Laguna, de fet m'encanta. Sempre fa equips molt competitius, que quan s'enfronten a rivals forts arriben al final del partit amb opcions. A vegades aconsegueixen triomfs”. A més a més el tècnic barcelonista sap que el Torrevella ve d'una derrota davant el Fraikin Granollers i això el fa ser un rival més perillós.

Preparat per jugar

El nou fitxatge del FC Barcelona Borges, Ben Amor , està preparat per jugar, tal com assegura el seu nou entrenador. “Està molt bé físicament, ho ha demostrat en els entrenaments. Crec que és un jugador que coneix molt bé la Lliga, té molta experiència i crec que això l'ajudarà a integrar-se ràpidament”, afirma. A més a més Manolo Cadenas, afegeix: “Dimecres si ha de jugar ho farà bé. Segur que aporta uns minuts al centre en l'atac”.
Cadenas: “Tant de bo octubre sigui com setembre”
Al Palau, és obligatori guanyar
Manolo Cadenas considera clau guanyar tots els enfrontaments que es disputin al Palau. Ell mateix ho transmet així als seus jugadors. “Si volem guanyar la Lliga, hem de guanyar tots els partits que es juguin al Palau”, exposa.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana