FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.09.2008 17:31

Ben Amor: “Sóc un boig del Barça”

Verónica Díez


El nou fitxatge del FC Barcelona Borges, Oualid Ben Amor, assegura que és un boig del Barça des de sempre. “És un honor jugar en aquest equip i estic molt il·lusionat”, afegeix el central.


El jugador de Tunis ha complert un dels seus somnis. Fins el 31 de desembre del 2008 militarà a les files del conjunt blaugrana i ell assevera que ho donarà tot per ajudar l'equip de Manolo Cadenas a aconseguir èxits durant aquest temps.

Aportar el màxim a l'equip

L’exjugador del Teka Cantàbria es va entrenar per primera vegada amb el FC Barcelona Borges dilluns. Va conversar, bromejar i va tenir una bona connexió amb els seus nous companys. Ben Amor explica que espremerà al màxim les seves qualitats per fer del Barça un equip millor. “Intentaré fer-ho el millor que pugui. A més, vull que se sentin orgullosos amb el meu fitxatge”, afirma el blaugrana.

Content amb la figura de l'entrenador

“Sé que Manolo Cadenas és un entrenador que exigeix molt i a mi això m'agrada. Lluitaré i donaré tot el què pugui. Espero que les coses surtin bé.” Durant l'entrenament del dilluns, Ben Amor s'ha acoblat perfectament a l'equip barcelonista. Té molt poc temps per ajustar-se al nou sistema de joc, i és que el primer partit és dimecres i ja el cap de setmana comença la Lliga de Campions.

Un fitxatge d'urgència

El secretari tècnic del Barça Borges, Enric Masip, assegura que a causa de les baixes d’Eric Gull i Jerome Fernández, sumat a la lesió de Iker Romero, ha hagut de fer un fitxatge d'urgència. “Amb la Copa d'Europa i algun partit de Lliga complicat, vam entendre que necessitàvem un altre jugador que en el moment en què algú dels nostres jugadors tingui qualsevol tipus de lesió, per petita que sigui, pugui ajudar a l'equip”, exposa Masip. A més el secretari tècnic afegeix: “Podríem comptar amb l'ajuda dels júniors, però ells estan aquí per donar una mà, no per solucionar la baixa d'algun jugador.”

Ben Amor: “Sóc un boig del Barça”
Pendent de l'actualitat blaugrana
Ben Amor ha estat al corrent de l'actualitat del conjunt blaugrana. “He vist el Barça Borges en aquestes quatre jornades de Lliga. Han fet molt bons fitxatges i han reforçat la defensa. Això és essencial per a l'handbol d'ara”, afirma.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana