FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

25.09.2008 13:20

Lluitant per millorar

www.fcbarcelona.cat


El Barça Borges compta els partits amb victòries i, amb el Granollers, són els únics imbatuts de la competició, un cop disputades les tres primeres jornades de Lliga. La victòria davant l’Arrate va confirmar l’esperit de superació dels blaugranes.


“Quan anàvem guanyant de cinc a la primera part, pensàvem mantenir aquesta distància i fins i tot augmentar-la. Però no va poder ser”, reconeixia Nagy després del partit que van guanyar davant l'Arrate ( 28-24 ). Els bascos van complicar la vida als blaugranes i només amb esperit de lluita van ser capaços d’assegurar la victòria final.

Juanín García ja havia advertit que l’Arrate era un dels equips forts que calia tenir en compte aquest any: “Fan un handbol efectiu, tenen gent experimentada. Ens hem contagiat del seu ritme lent, però al final, amb treball i constància, s’ha aconseguit la victòria”.

Marge de millora

fcb-arrate1_x4x.jpgSegons Juanín, “aquest tipus de victòries és important, perquè l’equip serra les dents i surt endavant com sigui”. Amb aquest esperit de lluita, no en tenen prou. “Hi ha coses que cal millorar, sobretot en atac”, observa Nagy. “Encara es nota que portem poc temps entrenant tots junts, però crec que no trigarem gaire a aconseguir-ho”, afegeix l’hongarès.

Barça i Granollers, invictes

Després de l’empat entre Ademar i Portland, ja només queden els dos equips catalans com a imbatuts. Els de Cadenas no donen encara importància al fet de ser líders. “El més important és ser-ho a la jornada 30, no a la 3. Ara que vénen dos partits per setmana hem de veure com respon l’equip”, opina Juanín.
Lluitant per millorar
Prova de foc a Saragossa
Els jugadors blaugrana volen confirmar si estan en plena forma a la pista del CAI Aragó (diumenge 28, 18 h), on van perdre la temporada passada, amb ganes de treure’s l’espina.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana