FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

18.09.2008 14:04

Un equip en fase de formació

Verònica Díez


El Keymare Almeria arriba a l'Asobal després de recuperar la plaça perduda la temporada passada, quan va caure en el descens. La desaparició del Cantàbria li va tornar el seu lloc i ara es troba en plena fase de formació.


El conjunt andalús havia creat la seva plantilla per a aquest any pensant a jugar a la Divisió d'Honor B, i de moment es manté així a l'espera de crear un equip més fort per a la màxima categoria.

El segon entrenador del FC Barcelona Borges, Xavier Pascual, ha analitzat el rival per a Barça TV i la pàgina web del club (www.fcbarcelona.cat).

Un dels rivals més assequibles

“És un equip que la temporada passada va baixar de categoria, però després amb la desaparició del Teka Cantàbria va recuperar la seva plaça. És un equip molt jove i amb jugadors nous. La seva primera línia està formada per jugadors d'uns 20 o 21 anys. Un equip en plena formació que esperem que més endavant pugui tenir més nivell. Per tot això, crec que és un dels rivals més assequibles que ens podem trobar. El problema és jugar a la seva pista.”

Sense excés de confiança

“Nosaltres no ens podem confiar. Hem d'anar a Almeria a plantejar un bon partit. Donarem minuts a tots els jugadors, tal com estem fent fins ara, i intentarem que l'equip continuï mostrant la mateixa solidesa que en els dos partits jugats.”

Objectiu: seguir en la bona línia

“Hem de mostrar les armes com hem anat fent contra el Ciudad Real i el Valladolid. Estar contundents en defensa serà la clau, ja que si l'atac no està bé del tot l'aportació defensiva ens pot donar tranquil·litat i, finalment, la victòria.”

Un equip en fase de formació
L'Almeria no tira la tovallola
El president de l'equip andalús ha afirmat: “És clar que al davant tindrem un dels millors equips de l'handbol espanyol, però també estic convençut que ens barallarem i lluitarem com titans per demostrar que qui ens vulgui batre ha de suar la samarreta, i molt.” Més força prenen les paraules de Xavi Pascual quan diu que el Barça Borges no abaixarà la guàrdia i no es confiarà.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana