FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

08.09.2008 12:01

Laporta: “L’equip ha tret l’orgull”

Verònica Díez / Sònia de Alba


El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha felicitat tots els components del Barça Borges tot just arribar a les instal•lacions blaugrana de matinada. Per Laporta, “l’equip ha tret l’orgull i per fi ha arribat un títol d’aquesta nova etapa”.


El president del FC Barcelona, Joan Laporta, el vicepresident Alfons Godall, i el directiu responsable de la secció d’handbol, Jaume Ferrer, van rebre l’equip campió de la Supercopa Sabadell Atlántico Asobal, el Barça Borges, a dos quarts d’una de la matinada, quan l’equip blaugrana va arribar a les instal·lacions del club procedent d’Albacete.

El títol de la Supercopa, la tretzena de l’entitat barcelonista, és “una gran notícia”, expressa Laporta, que comenta: “Ha estat un gran partit contra el Ciudad Real i hem estat justos guanyadors de la final”.

Satisfet i encoratjador

Laporta_3.JPGEl president blaugrana no es va poder estar de reconèixer el bon treball de tota la secció. “Estic molt content per l’equip, per Manolo Cadenas , Enric Masiop i Xavi o’Callaghan que estan fent una bona feina. Mantenen un nivell alt de treball”.

Però la temporada no ha fet més que començar i el màxim responsable del club està convençut que si el Barça Borges manté el ritme que està demostrant ara “vindran molts títols més”.

El partit, a Barça TV

Barça TV ofereix la reemissió de la XXIII Supercopa Sabadell Atlántico aquesta setmana als horaris següents:

Dilluns, 8 de setembre, 21.15 h
Dimarts, 9 de setembre; 15.00 h
Dimecres, 10 de setembre, 17.30 h
Dijous, 11 de setembre, 10.30 h

Laporta: “L’equip ha tret l’orgull”
Avui, festa; demà entrenaments
El Barça Borges descansa tot dilluns després d’arribar de matinada. Però demà el Palau Blaugrana espera l’equip en una jornada amb doble sessió d’entrenament: a les 10.00 h del matí i a les 16.30 h de la tarda. La Lliga Sabadell Atlántico Asobal comença el diumenge que ve amb el partit entre els blaugranes i el Pevafersa Valladolid al Palau (18.30 h, La 2).

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana