FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

02.09.2008 15:15

Tots a la foto

Meritxell Infante


El FC Barcelona Borges s’ha fet les fotos oficials individuals i d’equip. Els homes de Manolo Cadenas han comptat amb la presència de Joan Laporta, que ha pogut saludar les noves incorporacions de l’equip d’handbol blaugrana.


La secció d’handbol ha fet aquest dimarts la sessió fotogràfica oficial que es realitza cada inici de temporada. Amb la nova samarreta, que aporta com a novetat el logotip del nou patrocinador principal, Borges , els jugadors blaugrana han posat per a la fotografia de grup, amb la participació del president Joan Laporta i el responsable de la secció, Jaume Ferrer.

Algunes novetats

laportainous.wwww.fcbarcelona.cat.jpgA més del nou patrocinador de la secció, una altra novetat a la fotografia era la dels nous jugadors de l’equip, el suec Jernemyr, que ja ha fet la pretemporada amb el primer equip, i els danesos Hansen i Boldsen, que es van reincorporar dilluns amb la resta d’olímpics. El president Laporta ha aprofitat per saludar els nous jugadors i també ha pogut felicitar en persona els medallistes blaugrana .

Nous dorsals

A més de la foto de grup, també s’han fet les individuals, amb els dorsals ja confirmats. Jernemyr portarà el 20; Boldsen, el 23, i Hansen, el 24. Els júniors també han estat novetat a la foto oficial. Joan Saubich portarà el dorsal 30, i Álvaro Ruiz, el 31.
Tots a la foto

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


A primera hora, analítica
Abans de fer-se la foto oficial els homes de Manolo Cadenas s’han fet les habituals analítiques d’inici de temporada. La resta de proves físiques les realitzaran la setmana que ve.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana