FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

01.09.2008 15:09

Barça i Borges, compromís de futur

Amb un compromís de valors i una aposta pel futur FC Barcelona i Borges han donat a conèixer un acord pel qual un dels primers operadors de la dieta mediterrània al món es converteix en el patrocinador principal de la secció d’handbol fins al 2011.


L’acord entre la secció d’handbol del FC Barcelona i l’empresa Borges ha estat presentat aquest dilluns a la Sala de Premsa de l’estadi, amb la participació del conseller delegat del grup Borges, Josep Pont, i el vicepresident de màrqueting i mèdia i responsable de la secció, Jaume Ferrer.

Aposta per la salut

WEB_06.jpgEls representants de totes dues entitats s’han mostrat molt satisfets per l’acord, perquè totes dues comparteixen valors i tenen una àmplia presència internacional. Aquesta empresa alimentària té com a objectiu difondre la dieta mediterrània i uns hàbits saludables arreu del món. “Apostem per la salut, el benestar i la competitivitat”, afirma el senyor Josep Pont, conseller delegat de Borges. A més l’empresa catalana i el Barça tenen en comú que totes dues són centenàries i els seus productes “s’adiuen amb la dieta d’un esportista”, assenyala Jaume Ferrer.

La marca Borges acompanyarà el nom FC Barcelona durant tres anys, fins al juny del 2011, a la denominació de la secció d’handbol i també lluirà a la samarreta. Amb aquest acord, a més, els productes Borges seran distribuïts en tots els punts de venda de les instal·lacions del FC Barcelona.
Barça i Borges, compromís de futur
Presència internacional
Un dels aspectes que ha tingut en compte Borges per patrocinar la secció d’handbol és la seva presència internacional, a través de la Lliga de Campions. L’empresa catalana té el 75% de la seva facturació en els mercats internacionals, en especial a Europa.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana