FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

01.09.2008 11:41

Es reincorporen els olímpics

Meritxell Infante


El FC Barcelona Borges treballa aquest dilluns amb tots els jugadors per primera vegada aquesta temporada. Els internacionals olímpics s’incorporen a la disciplina d’equip amb la disputa de la Supercopa Asobal en l’horitzó més proper.


Manolo Cadenas podrà començar a treballar aquesta setmana amb tots els seus homes per preparar la temporada. Serà una preparació ben curta, però els jugadors internacionals vénen ja rodats i amb ritme de competició per afrontar els primers compromisos de la temporada.

El principal objectiu per al tècnic blaugrana serà acoblar els nous jugadors a l’esquema de l’equip. Durant el mes d’agost, el suec Jernemyr ja s’ha estat impregnant de la filosofia de la casa i ara només falta que ho facin els danesos Boldsen i Hansen.

Primera setmana atapeïda

BALONMANO_42.jpgEl plàning de la setmana comença amb una primera presa de contacte aquest dilluns a les 16.30 hores en una sessió d’entrenament al Palau. Dimarts al matí serà el moment de fer proves mèdiques. Dimecres s’intensifica la feina amb entrenament de matí i tarda.

La Supercopa, a Albacete

Dijous, després d’una sessió de pista, els jugadors marxaran cap a Albacete, on diumenge disputaran la Supercopa Asobal davant el Ciudad Real (18.30 h). L’equip blaugrana farà una altra doble sessió a la pista del partit. Dissabte, a més d’una sessió matinal, se celebra la Gala Asobal, que serveix com a presentació de la temporada i en la qual també hi haurà participació blaugrana.

Es reincorporen els olímpics
La Lliga Asobal, el 13 de setembre
El Barça Borges té tretze dies per posar-se a punt abans de començar la Lliga. Els blaugranes s’enfronten a la primera jornada al Pevafersa Valladolid al Palau Blaugrana el 13 de setembre.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana