29.08.2008 20:39

El Barça Borges guanya el primer (13-24)

Gustau Galvache / Sònia de Alba

El FC Barcelona Borges ha derrotat per 13-24 el Tolosa en el primer enfrontament blaugrana a la Lliga dels Pirineus. La implicació dels joves ha estat la clau del triomf.

Manolo Cadenas ha comptat amb Cristian Ugalde de gran referent. El més jove l’any passat ha exercit de veritable veterà. Ugalde no només ha estat encertat en atac (quatre gols). També en defensa ha estat un dels líders dels blaugranes. El Barça Borges s’ha estrenat a la Lliga dels Pirineus guanyant còmodament el Tolosa per 11 gols (13-24).

Els 30 minuts de partit han ofert un bon treball defensiu dels blaugranes. Els robatoris i les sortides al contraatac han deixat clavat l’equip francès al minut 10. Des d’aleshores i fins al final del joc el Barça ha controlat les accions. També cal destacar el paper a la porteria de Gonzalo Pérez.

En aquests instants el Barça Borges està disputant el segon partit de 30 minuts amb el Fraikin Granollers. L’equip vallesà havia empatat a 16 amb el Tolosa en el primer enfrontament del Grup B.