FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol-Pequín 2008

26.08.2008 12:01

Els Jocs d'en Víctor Tomás (i VII)

www.fcbarcelona.cat


En Víctor ja ha tornat a casa amb la medalla de bronze en el seu debut a uns Jocs Olímpics. Després d’un llarg viatge, amb pèrdua de maletes inclosa, l’extrem blaugrana posa punt i final al seu diari olímpic a www.fcbarcelona.cat.


“Ara estic molt cansat. Ha estat un viatge dur. En arribar a Madrid se’ns han perdut maletes, l’avió cap a Barcelona s’ha retardat… Però ha valgut la pena estar tot l’estiu entrenant per arribar als Jocs i, al final, guanyar la medalla.

L’equip es va unir més que mai. Vam tenir una reunió entre nosaltres que, com es va veure al final, va tenir efecte. El partit de Croàcia va ser un dels millors partits que hem fet en dos o tres anys. El partit d’Islàndia va ser tota una decepció. Tots esperàvem passar a la final però vam saber refer-nos i vam fer un gran partit pel tercer lloc.

Aquest últim partit m’ha donat més confiança perquè vaig poder jugar gairebé 45 minuts i crec que vaig fer un bon partit.

Ho hem celebrat bastant a la Vila, però encara queda per celebrar. Vam tenir poques hores per celebrar-ho, ja que el vol sortia molt aviat i volíem tornar tots cap a casa. Aquí a Barcelona crec que continuarem celebrant-ho.

El pitjor moment d’aquests Jocs va ser la derrota en semifinals davant Islàndia, va ser realment dur. El millor, des que acaba el partit de Croàcia fins al moment en què ens pengen la medalla al podi.

Ara ja tinc ganes de començar amb el Barça. A Pequín he conegut els dos danesos nous, Boldsen i Hansen, encara no he pogut conèixer Jernemyr. Crec que són bons jugadors. Torno amb ganes de fer una temporada millor que l’anterior, que vam acabar en blanc.”

Víctor Tomás

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana