FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

25.08.2008 13:40

Derrota a la final del Torneig de Vinaròs (26-31)

www.fcbarcelona.cat


L’Alser Port de Sagunt ha estat el campió del XV Torneig Ciutat de Vinaròs. Els castellonencs van derrotar a la final el FC Barcelona per 26-31. La superioritat de pes i de veterania del Sagunt va marcar les pautes de la final.


L’equip de Divisió d’Honor B, l’Alser Port de Sagunt, va guanyar el XV Torneig Ciutat de Vinaròs. A la final contra el Barça, el Sagunt va imposar el seu físic superior. Cal recordar que Manolo Cadenas només compta amb quatre jugadors del primer equip i la resta són júniors i juvenils.

“Ja assumíem que podria passar. Nosaltres hem portat nois de 17 i 16 anys, en algun cas. Es nota l’experiència. Però, hem de dir que els nostres jugadors van complir amb el que esperàvem”, explica Xavi Pascual, el segon entrenador blaugrana.

L’anàlisi final del Torneig és prou positiu, segons el cos tècnic blaugrana. “Hem jugat a un bon nivell”, conclou Pascual.

En la final de consolació, l’equip amfitrió, el Vinaròs, va derrotar l’Onda per 30-19. Aquest era un duel entre dos equips de Primera Nacional.
Foto: VinaròsNews
Foto: VinaròsNews
Encara sense internacionals
Manolo Cadenas no comptarà amb tot l’equip fins dilluns de la setmana que ve. Els internacionals tenen dies lliures fins al dia 1 de setembre que es reincorporaran amb la resta dels companys a l’entrenament de les 16.30 h. Fins aleshores, el tècnic barcelonista treballa amb els mateixos jugadors. Aquests homes seran els que participaran a la Lliga dels Pirineus aquest cap de setmana a Camprodon.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana