Handbol - Pequín 2008

18.08.2008 15:11

Dinamarca aconsegueix la segona plaça

La selecció danesa d'handbol, en què juguen Kasper, Noddesbo, Boldsen i Hansen, ha aconseguit la segona plaça de grup, que li dóna pas als quarts de final, després de guanyar Alemanya per 21 a 27.

Abans d'aquest partit Dinamarca ocupava la cinquena plaça. El partit davant els alemanys era de màxima importància. Fins ara les coses no havien anat del tot bé als danesos, però finalment han demostrat que poden arribar a dalt de tot, tal com van fer en l'Europeu de Noruega. Amb això ja són tretze els blaugranes que jugaran la següent fase dels Jocs.

Pas a pas

El partit ha començat molt igualat. El marcador no ha passat de l'empat o la mínima diferència favorable a les dues parts fins al minut 23. Ha estat en aquest moment que Dinamarca ha aconseguit avançar-se de dos gols, amb el 9 a 11. Just després arribava el 9 a 12, que deixava un marge més ampli però que no arribava a ser còmode per als danesos. Mikkel Hansen ha marcat un gol en aquesta primera meitat, l'11 a 14, abans d'anar al descans. Finalment el resultat a la mitja part ha estat d'11 a 15.

Kasper Hvidt ha sortit de titular, com ja és habitual en el combinat danès. El porter ha parat vuit dels dinou llançaments rebuts. Jesper Noddesbo ha marcat un gol i Mikkel Hansen, un.

La rematada final

Dinamarca ha mantingut les distàncies durant el primer parcial de cinc minuts, però just a partir de llavors els alemanys han fet un parcial de 3 a 0 i s'han posat a un sol gol de diferència (15-16). L'equip danès no ha donat més opcions a Alemanya i ha tornat a contraatacar. Dinamarca ha pagat amb la mateixa moneda al conjunt alemany i amb un parcial de 0 a 3 ha marcat el final del partit i la màxima diferència, 21-27.

França empata amb Polònia

En la darrera jornada de la fase regular d'aquests Jocs la selecció francesa, amb la baixa de Jerome Fernández, lesionat , s'ha enfrontat amb Polònia i ha acabat empatant a 30. És el primer partit en què França cedeix almenys un empat. Tots els altres els ha solucionat amb triomf i s'ha convertit en un dels màxims favorits a la medalla d'or.