Handbol - Pequín 2008

14.08.2008 16:05

Hansen dóna la primera victòria a Dinamarca

Mikkel Hansen, nou fitxatge del FC Barcelona, ha marcat el gol que ha donat la primera victòria a Pequín a la selecció danesa d'handbol. Dinamarca ha guanyat Rússia per la mínima, 25 a 24, en un partit en el qual ha anat sempre a remolc.

Els russos s'han plantat ferms a la pista i no han deixat que Dinamarca fos superior en cap moment. Mikkel Hansen i Joachim Boldsen han estat determinants al tram final del partit. Kasper Hvidt també ha estat fonamental. El tècnic danès ha confiat en ell i li ha donat els 60 minuts de partit.

El partit es comença a complicar

Rússia ha començat forta i a poc a poc ha anat marcant el terreny. En quatre minuts els danesos només han estat capaços de sobrepassar la muralla russa en una ocasió (1-4). Ja al minut nou la selecció russa anava quatre gols al davant amb el 4 a 8. Al cap de deu minuts Christiansen ha posat el marcador en taules gràcies a un parcial de 4 a 0 del seu equip (8-8). El blaugrana Boldsen ha tornat a empatar, nou minuts més tard. Finalment, i després de molt de treball, Dinamarca ha aconseguit tancar el primer temps amb un empat a 10.

Els blaugranes, determinants

La dinàmica de joc ha seguit igual durant el segon temps. Els russos han estat els autèntics dominadors, mentre que Dinamarca ha anat a remolc i no passava de l'empat. Els últims disset segons han estat decisius. Precisament en aquest temps l'actuació de dos dels jugadors blaugrana ha estat crucial. Boldsen deixava el marcador en 24 a 24. A l'últim segon del partit i gràcies a un llançament de falta directa, Hansen ha posat el seu equip al davant per primera vegada. Era el gol de la victòria, el de la primera victòria per a Dinamarca en aquests Jocs Olímpics.

Jesper Noddesbo ha acabat aquest enfrontament amb tres gols; Hansen, amb quatre, i Boldsen, amb dos.

Jerome Fernández s’emporta el duel blaugrana

El francès Jerome Fernández s’ha imposat al seu company d’equip al FC Barcelona Venio Losert per 23 a 19 en el partit que França i Croàcia han disputat a Pequín, corresponent a la tercera jornada de la competició d’handbol.

Losert i Fernández arribaven invictes a aquest partit, i la victòria dels francesos ha donat a l’equip de Fernández el lideratge del seu grup. El matx ha estat igualat fins que restaven set minuts, moment en què el bon treball defensiu de França i l’efectivitat de cara a la porteria han decantat el partit per als gals.

Jerome Fernández ha marcat 2 dels 23 gols de França i Venio Losert ha sortit com a titular i ha jugat la quasi totalitat del partit, i ha assegurat la porteria croata.