Handbol - Pequín 2008

10.08.2008 14:14

Els blaugranes van forts a Pequín

Nou jugadors del Barça d'handbol ja han debutat a Pequín. Els blaugranes que juguen amb la selecció espanyola han fet un gran paper en el seu primer partit, malgrat caure davant la Croàcia de Losert (31-29). Entre tots han fet 20 dels 29 gols finals.

Espanya no va poder amb Croàcia. El combinat espanyol va estar a punt de guanyar el partit en els últims instants, però els croats no van abaixar la guàrdia i van ser superiors. Per la seva part, Jerome Fernández ha aconseguit la seva primera victòria amb la selecció francesa davant el Brasil (34-26).

Juanín, màxim golejador

Juanin.jpgJuanín García segueix en la seva línia. El blaugrana és una màquina de fer gols, i a Pequín no podia ser menys. Amb vuit gols, s'ha convertit en el màxim golejador del partit. A més, el jugador va ser l'encarregat d'empatar a 26 el matx en els últims minuts, quan Espanya encara tenia l'oportunitat d'aconseguir la victòria.

Els també barcelonistes Rocas, Garabaya i Romero també han marcat davant Croàcia. Albert Rocas ha fet sis dianes, mentre que Rubén Garabaya i Iker Romero n'han fet tres. Entre tots sumen vint gols. És evident que els jugadors blaugrana són peces bàsiques de la selecció espanyola.

Primera victòria per als francesos

La França de Jerome Fernández ha debutat en els Jocs Olímpics de Pequín amb victòria. Un pas endavant per aconseguir classificar-se entre els quatre primers del grup i passar a la fase següent. Jerome Fernández ha tingut un paper important dins el combinat gal. El barcelonista ha marcat sis gols, un d'ells de penal, amb el que s'ha convertit en un dels màxims golejadors del partit.

Els quatre blaugranes que juguen amb la selecció danesa no han aconseguit passar de l'empat davant Egipte (23-23). Els danesos no ho han passat bé, i és que el seu rival els ha posat les coses difícils i només en els últims minuts els ha estat possible ser superiors.