20.07.2008 17:10

Cara i creu per als blaugrana

Sis internacionals blaugranes es preparen per viatjar als Jocs Olímpics de Pequín. És per això que la selecció estatal ha viatjat fins a Reikiavik per disputar aquest cap de setmana dos partits amistosos davant Islàndia.

Els blaugranes David Barrufet, Albert Rocas, Rubén Garabaya, Juanín García, Iker Romero i Víctor Tomàs han estat convocats pel seleccionador Juan Carlos Pastor per jugar els dos amistosos que han enfrontat la selecció d’Espanya contra la d’Islàndia com a prèvia del que es veurà el mes d’agost a Pequín.

Barrufet triomfa a Islàndia

El divendres els internacionals del Barça van guanyar per la mínima (35-34) a una Islàndia molt forta. Tot i que a l’arribar al descans el marcador anava empatat a 16, van ser els de Pastor els qui van decantar el partit a favor seu. Els gols a la segona part dels blaugranes Rocas i Tomàs van ajudar a aconseguir aquesta victòria que els dóna més seguretat per competir als Jocs Olímpics. El personatge clau de la jornada va ser el porter català. Barrufet va refusar amb molta seguretat bona part de les pilotes que podien haver acabat en gol.

Gols blaugranes

L’altre amistós es va disputar dissabte a la capital islandesa. En aquesta ocasió la selecció amfitriona va guanyar per 35-27. Tot i que el partit va estar molt igualat, la selecció espanyola va començar a fallar tant en defensa com en atac, una situació que Islàndia va saber aprofitar molt bé per fer un joc ràpid i aconseguir el triomf. Els blaugranes Garabaya i Juanín García amb quatre gols i Rocas, Romero i Tomàs, amb dos, van marcar bona part dels gols de la selecció estatal.
Un altre amistós abans dels Jocs
Els internacionals blaugranes es tornaran a enfrontar contra Islàndia el proper cap de setmana al torneig internacional que es disputarà a Estrasburg. Serà a la ciutat francesa on els blaugranes tornaran a demostrar les seves millors armes.