FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

19.07.2008 12:59

La pretemporada arrenca l’11 d’agost

Meritxell Infante


Tot i que encara no comptaran amb el gruix de l’equip, la pretemporada del Barça d’handbol comença l’11 d’agost. La feina de preparació física es durà a terme a Barcelona i els internacionals no s’incorporaran fins al 2 de setembre.


En un any olímpic, la pretemporada de l’handbol acostuma a ser diferent, ja que la majoria de jugadors internacionals participen als Jocs i s’incorporen al Barça més tard que la resta dels seus companys. La data en què Manolo Cadenas començarà a treballar amb els jugadors que hi hagi és l’11 d’agost.

En principi, els jugadors del primer equip que estaran a disposició de l’entrenador en aquesta data són Cristian Ugalde, Eric Gull i un dels nous fitxatges, el suec Magnus Jernemyr. La resta estarà, en principi, als Jocs.

La preparació, a Barcelona

qm3d0955.jpgPer completar un equip que prepari la temporada, Cadenas comptarà amb molts jugadors de l’equip juvenil. La preparació es farà a Barcelona, aprofitant les instal•lacions blaugrana, tant el Palau com la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, sense fer una estada fora com temporades anteriors.

El primer compromís per provar l’equip serà un torneig a Vinaròs el 22 i 23 d’agost, en què s’enfrontaran a l’equip local i al Sagunt. Aquests partits serviran per preparar la Lliga dels Pirineus, que es disputarà entre el 29 i el 31 d’agost a Camprodon, encara sense els jugadors internacionals.

El dimarts 2 de setembre tornen els internacionals. Ja amb tot els jugadors, l’equip marxarà el dia 4 cap a Albacete, on es disputarà la Supercopa Asobal contra el Ciudad Real el 7 de setembre.La pretemporada arrenca l’11 d’agost
Dues setmanes abans de la Lliga
Si la Lliga Asobal comença el 13 de setembre, el Barça només tindrà onze dies per preparar amb tots els jugadors la principal competició en què participen. El tècnic blaugrana reconeix que tindran dificultats, però que “per ser campions, cal superar-les totes”.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana