FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

17.07.2008 15:24

Barça i Ciudad Real, aspirants al títol

Meritxell Infante


El vigent campió de Lliga Asobal, el BM Ciudad Real, té un calendari complicat per revalidar l’èxit de la temporada passada. Els blaugranes ho intentaran impedir i per fer-ho, trobaran moltes coincidències amb l’exercici 2007/08.


El sorteig de la Lliga Asobal ha donat un lloc a un calendari amb moltes coincidències amb la passada temporada. Barça i Ciudad Real s’enfronten a la penúltima jornada al Quijote Arena, el mateix escenari i els mateixos protagonistes on es va decidir qui es proclamava campió, que finalment va ser l’equip manxec.

Calendari intens pel Ciudad Real

Si els blaugranes tenen per endavant una competició plena de partits trampa, el Ciudad Real es troba en una situació idèntica. De fet, el Ciudad Real s’enfrontarà a equips que acaben de fer-ho amb el Barça. D’aquesta manera, si els de Cadenas comencen la comeptició davant el Pevafersa Valladolid, els de Dujshebaev s’hi enfronten la segona jorada i a Pucela, a més en dimecres i just abans de jugar la Supercopa d’Europa a Hongria.

fcb-ciudad_04_x6x.jpgSi l’inici és fort el final ho és més. A més de la penúltima jornada, amb el partit entre blaugranes i manxecs al Quijote Arena, el Ciudad Real conclou la competició amb un enfrontament que pot resultar decisiu amb el Reale Ademar. És per això que esperen no haver-se de jugar la temporada en les darreres jornades.

Aposten pel Barça com a rival

El director esportiu del BM Ciudad Real, Luis Miguel López, assenyala al FC Barcelona com al gran rival a batre. “Des de la temporada passada, el duel s’ha reduït a Barça-Ciudad Real”, opina l’ex comentarista de TVE. “Portland està fent uns canvis que potser l’han fet baixar un esglaó, i Valladolid i Ademar es mantenen com sempre, pel que ens hem quedat com orfes”, afegeix.

Però en aquest duel, hi haurà més protagonistes. Cada cop hi ha més equips que, tot i no aspirar al títol, planten cara als equips grans i els hi compliquen l’existència i la classificació. Un altre factor a tenir en compte és la combinació entre Lliga Asobal i Lliga de Campions, que provoca moltes setmanes de doble partit amb desplaçaments esgotadors arreu d’Europa.
Barça i Ciudad Real, aspirants al títol
La Supercopa, primer ‘round’
Una altra de les coincidències amb la temporada anterior és la Supercopa Asobal, que enfrontarà de nou a Barça i Ciudad Real en la lluita pel primer títol de la temporada. L’escenari enguany serà Albacete i la data el 7 de setembre. Els blaugranes buscaran guanyar un títol que es van endur els de Dujshebaev l’anterior edició.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana