FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

01.07.2008 19:32

Tres blaugranes en el set ideal

Verònica Díez


Juanín, Lozano i Rocas han estat escollits per votació popular com tres dels set millors jugadors de la Lliga Asobal. Juanín es converteix en el jugador més premiat en aquest trofeu ja que des que s'inaugurés sempre ha estat en el set ideal.


El lliurament de premis als set millors jugadors de la Lliga Asobal de la temporada 2007/08 ha tingut lloc a Salamanca. Tres jugadors del Barça han composat aquest equip. Juanín García ja és un veterà d'aquesta elecció. Per a Rocas és la seva tercera vegada i per a Lozano, la primera.

Juanín, el millor des de 2002

L'elecció del set ideal de l'Asobal es va inaugurar l’any 2002. Des d'aleshores el blaugrana Juanín García sempre ha estat escollit com el millor extrem esquerre de la Lliga. Aquesta temporada el de Lleó ha marcat 111 gols i ha jugat 27 dels 30 partits disputats. A més, Juanín s'ha convertit en una figura clau del contraatac de l’equip de Manolo Cadenas.

Albert Rocas s'ha fet amb aquest reconeixement per segon any consecutiu. També l’any 2003 va ser nominat. Per al seu company Demetrio Lozano aquesta ha estat la seva primera vegada.
Tres blaugranes en el set ideal
El millor defensa
Aquest any s'ha introduït en l'elecció el nomenament del millor defensa de la Lliga. Viran Morros ha estat el més votat, i Demetrio Lozano ha estat el tercer classificat. Sens dubte, aquesta ha estat una de les millors temporades del madrileny.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana