FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

29.06.2009 22:21

Ugalde: “Em sento identificat amb tots ells”

www.fcbarcelona.cat


L'extrem del Barça Borges, Cristian Ugalde, i l'exjugador Andrei Xepkin han assistit al Campus del Barça d’handbol a Amposta. Tots dos han estat les grans atraccions per a les joves promeses d’aquest esport.


Cristian Ugalde, acompanyat per un dels mites de l’handbol blaugrana, ara com a tècnic de la secció, Andrei Xepkin, han viatjat amb els nens del Campus del FC Barcelona a Amposta.

Campus_Balonmano2.jpgFins fa poc, molt poc, Ugalde es trobava en la mateixa situació que els nois i noies que participen en el campus d’estiu. L’ara jugador del primer equip recorda la seva experiència: “Jo vaig començar a anar a un campus a Palafrugell i vaig tenir la sort de conèixer l’Andrei Xepkin quan estava en actiu i David Barrufet, i això és una cosa que il·lusiona i et motiva molt”. Al mateix temps, Cristian Ugalde afirma que durant aquesta estada s’ha sentit molt proper a tots els nens: “Em sento identificat amb tots ells, ja que jo de petit feia les mateixes preguntes”.

Esport i altres valors

Campus_Balonmano3.jpgAquesta jornada compartida entre aprenents i professionals és un primer pas per aproximar els joves esportistes al món de l’handbol. “Aquí els nens aprenen i fan moltes amistats. A part no és el primer any que es fa això i m’agrada veure com cada vegada que hi vinc es recorden de mi”, explica Xepkin.

Ugalde: “Em sento identificat amb tots ells”
A punt d’acabar
El campus del FC Barcelona toca el final. Durant una setmana, del 24 al 30 de juny, a les instal·lacions del Centre Esportiu Amposta Parc, l’handbol del futur ha tingut lloc en un paratge tranquil i envoltat per la natura.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana