FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

27.06.2009 23:56

Igropulo, fitxat, l'ajuda idònia per a Nagy

www.fcbarcelona.cat


El Barça Borges i Konstantin Igropulo han arribat a un acord pel qual el rus queda vinculat a la disciplina blaugrana durant les tres pròximes temporades. El jugador deixa el Txehovski Medvedi per provar sort a l'Asobal.


Xavi Pascual ja té a casa un lateral dret nat. L'entrenador blaugrana podrà comptar amb dos esquerrans per jugar aquesta temporada en aquesta posició. Qui de ben segur estarà content per aquesta incorporació és Laszlo Nagy, fins ara l'únic lateral dret de l'equip.

Primer any a l'Asobal

Per a Igropulo aquest serà la seva primera experiència a la Lliga Asobal. La seva carrera d'esportista d'elit l'ha desenvolupat entre Rússia i Grècia. Primer va ser el Panellinios grec el que es va fixar en ell i més tard va passar a formar part de l'equip de referència a Rússia, el Txehovski Medvedi.

Fa només tres mesos el primera línia va trepitjar una de les pistes que visitarà aquest any com a barcelonista, la de l'Ademar de Lleó. Va ser en competició europea, torneig que coneix perfectament i en què ha marcat 68 gols aquesta temporada. Malgrat la seva joventut, 24 anys, demostra que pot jugar entre els més grans.

Una posició, dos estils

Konstantin Igropulo arriba al FC Barcelona per reforçar la posició de lateral dret . El seu company de batalles serà Laszlo Nagy. Malgrat que comparteixen la mateixa posició, el rus i l'hongarès tenen perfils molt diferents, com assegura el secretari tècnic de la secció, Enric Masip: “Nagy és un jugador més alt i de llançament exterior. Per la seva banda, Igropulo té un joc més ràpid, amb més penetració i fa jugar més la pilota”. A més, Masip afegeix: “Combinat amb un central com Dani Sarmiento guanyarem velocitat en atac”.
Igropulo, fitxat, l'ajuda idònia per a Nagy

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El tercer fitxatge
Konstantin Igropulo és el tercer fitxatge del FC Barcelona Borges aquesta temporada. L'entrenador del conjunt blaugrana podrà comptar la temporada 2008/09 amb un central i un lateral dret nats i un porter que cobrirà la baixa de Kasper Hvidt. Sarmiento va ser el primer a arribar a Barcelona i aquest divendres Saric va fitxar pel Barça. Tres homes que reforcen tres posicions clau per a l'equip de Xavi Pascual.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana