FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

27.06.2009 12:20

Un esquerrà prometedor

Meritxell Infante


Konstantin Igropulo és considerat un dels millors llançadors esquerrans del món. Amb el jove jugador rus, el Barça Borges reforça el lateral dret amb un golejador de bon llançament que pot esdevenir un gran complement per a Laszlo Nagy.


Amb 24 anys, Konstantin Igropulo és un dels jugadors amb més projecció del món de l’handbol. Titular indiscutible a la selecció russa i al Txehovskie Medvedi, aquest primera línia esquerrà és un jugador reconegut per la seva qualitat com a lateral dret. Trobar un esquerrà de nivell per jugar en la primera línia no és feina fàcil, i aquest jove rus pot ser el complement perfecte per a Laszlo Nagy.

Capacitat tàctica i instint golejador

Igropulo_2ihf.jpgLa polivalència és un de les seves característiques. Tot i que no destacar per l'alçada, és un jugador fort i amb llançament potent. Igropulo aporta una gran capacitat tàctica, li agrada penetrar les defenses rivals i jugar amb els extrems. El jugador rus respon tant en atac com en defensa, però destaca per la capacitat golejadora. Les dues últimes temporades ha destacat a la Lliga de Campions, amb 68 gols en cadascuna.

Amb el Txehovskie Medvedi, l'equip on ha jugat les quatre últimes temporades, Igropulo ha guanyat una Recopa d’Europa (2005/06) i les últimes quatre Lligues russes. El nou jugador blaugrana també és internacional amb Rússia. En els últims Jocs de Pequín va quedar sisè amb la selecció russa i va destacar com el vuitè màxim golejador amb 36 dianes.
Un esquerrà prometedor
Vincle amb Grècia
Tot i que va néixer a Stavropol (Rússia), Igropulo té nom i passat grec, ja que el seu besavi era nascut a Grècia. El seu vincle amb aquest país es va reforçar després de jugar dues temporades al Panellinios grec a l’inici de la seva carrera professional (2003-2005).

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana