FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

22.06.2009 13:07

Objectiu assolit al Preeuropeu

www.fcbarcelona.cat


Les tres seleccions amb participació blaugrana que han disputat el Preeuropeu han aconseguit la classificació per a Àustria 2010. Croàcia, Espanya i Hongria s’afegeixen a Dinamarca al sorteig de l’Europeu de dimecres.


Ja es coneixen els 16 equips que participaran a l’Europeu d’Àustria 2010. Un cop finalitzada l’última fase de classificació, ara caldrà esperar al sorteig que se celebrarà dimecres a Viena per conèixer els rivals de les diferents seleccions. La participació blaugrana està assegurada. Quatre seleccions compten amb jugadors del Barça Borges. A més de Dinamarca, que no ha disputat el Preeuropeu perquè tenia plaça assegurada com a vigent campió, s’han classificat les seleccions d’Espanya, Croàcia i Hongria.

Tomás torna a golejar

victor_seleccion_09.jpgLa selecció que dirigeix Valero Rivera, amb cinc blaugranes, va tancar el Preeuropeu amb una victòria de tràmit contra Holanda (32-29). Espanya havia arribat a aquesta darrera jornada amb la primera plaça del grup 7 assegurada. Tot i així, la selecció estatal no va deixar escapar la victòria, amb un destacat Víctor Tomás amb set gols. Garabaya en va fer quatre, Juanín en va marcar tres, mentre que Sarmiento i Ugalde es van repartir un gol cadascun.

Nagy, classificat ‘in extremis’

L’Hongria de Nagy va patir més del compte per classificar-se per a l’Europeu i va haver d’esperar a la darrera jornada per assegurar-se el pas. Els hongaresos van haver de derrotar Eslovàquia, però ho van fer amb contundència (19-30). Conscients de la importància del partit, Hongria va sortir amb força i al descans ja dominava amb un 6 a 17, amb cinc gols del blaugrana Nagy.
Objectiu assolit al Preeuropeu
Losert, també classificat

Croàcia, al mateix grup que Hongria, s’ha classificat com a primera després d’imposar-se a Grècia en la darrera jornada (24-29). El blaugrana Losert no va disputar aquest últim partit, però la seva selecció participarà al proper Europeu d’Àustria.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana